Steam oyunlarını format attıktan sonra tekrar yükleyebilir miyim?

Makaleler
3
Yer
Nebuchadnezzar
Daha fazla  
Meslek
Judge Dredd
ASUS GTX580 DirectCU II grafik kartlı bir PC topladım. Grafik kartımın kutusundan Batman:Arkham City oyununu indirebileceğim bir kod çıktı. Ancak kod tek kullanımlık. Ben de ileride PC'me format atabileceğimden oyunu D:\ sürücüsüne kurmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Ayrıca Steam sistemli DVD bir oyunu bilgisayarıma yüklediğimde format attıktan sonra tekrar yükleyebilir miyim? Eğer onu da D:\ sürücüsüne yüklemem gerekiyorsa bunu nasıl yapabilirim?

Ekran kartınızla gelen kodu ilk olarak geforce.com sitesine giriyorsunuz. Buradan size bir Steam kodu veriliyor. Daha sonra kendinize ücretsiz bir Steam hesabı açıyorsunuz. Steam uygulamasını indirip kodu Steam hesabınız giriyorsunuz. Oyun artık ömür boyu sizin oluyor. Format da atsanız, oyunu silseniz de oyun hesabınızda ömür boyu duruyor. İstediğini zaman indirip oynayabiliyor ve hatta oyunu yedekleyebiliyorsunuz. Yani D:\ sürücüsüne kurmakla uğraşmanıza gerek yok.

Steam üzerinden aldığın her oyun Steam hesabında kalmaktadır. Format attığın zaman tekrar yükleyebilirsin. Yedekleme için D sürücüsünü yada bir flash yada harici disk veyahut CD/DVD kullanabilirsin. 4 yıllık steam hesabım ;)

f7lq4.png

Uyarı! Bu konu 14 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı