Zaten tüm olayı hızlı açılması hocam ne bekliyordunuz ki?
Hocam açılış hızında en fazla 5-10 saniye fark vardı. Kaplamaların geç yüklemesi gibi durumlar.
Zaten tüm olayı hızlı açılması hocam ne bekliyordunuz ki?
Dediğim gibi Online oyunlar yine SSD de olacak sadece offline oynadığım oyunları HDD'ye kurmak istiyorun malum bir oyun 100GB alan istiyor artık. Mesela GTA 5 hikaye oynuyorum sadece SSD yerine HDD kurulu olsa oyunu oynarken drop performans düşüklüğü olmaz değil mi? Kaliteli bir HDD alacağım bu arada.
Bende olmuyor. Hard disk özellikleride önemli.
SATA3 7200RPM bir hard disk alacağım WD alırım büyük ihtimal.
Harddiske yüklediğin oyunlarda sıkıntı yaşamadın değil mi hocam drop filan olmuyo yani ?Hocam ben 2TB WD Blue aldım. Fiyatı uygundu. Seagate alacaktım sorunlar olduğu için vazgeçtim.
Hard diske yüklediğin oyunlarda sıkıntı yaşamadın değil mi hocam drop filan olmuyor yani?
Sıkıntı yok hocam. WD iyi marka WD Black var 2014'ten beri sorunsuz kullanıyorum.
Anladım teşekkür ederim. SATA SSD alsammı diye düşündüm okuma yazma hızları harddiskle arasında çok da fark etmiyor diye gördüm hard disk daha uygun diye hard diske yöneleyeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.