Steam Oyunlarını Yüklemek İçin HDD Alınır mı?

Yahu SSD şart kardeşim hala HDD savunanlar var HDD alınır diyenler 1TB HDD alıcağına 500GB SSD aldı kafan rahat etsin sonra çok pişman olursun.
m2 ssd alacak gücüm yok depolamamı yüksek tutmak istiyorum ya sata ssd alıcam yada sata hdd bu ikisi arasında sata ssd cok performans farkettirirmi

O zaman biraz paraya kıyıp SATA SSD depolama tercih edeceğim Samsung 870 QVO 2.5" SATA3 iş görür mü?

Boşuna yüksek paralar vermeyin işiniz çok rahat görür oyun için.
Bu da M.2 slotunuz varsa uygun.

Bende 1TB Samsung 980Pro SSD ve 1TB WD Blue HDD var gereksiz dosyaları ve fazla girmediğim oyunları HDD'ye atıyorum, bence fazla para vermeye gerek yok HDD'de iş görüyor.

Arkadaşlar bütçe sıkıntım yok m2 önermenizede gerek yok samsung 990pro m2 mevcut. Sadece yüksek alan isteyen offline oynadığım oyunları depolamak için bir sata ssd alıcam en azından gelecek aylardada çıkan oyunlar için sıkıntı çekmem mağlum bi oyun 110gblara kadar cıkıyor artık. En az 4tb bakıyorun

Arkadaşlar bütçe sıkıntım yok M.2 önermenizede gerek yok Samsung 990Pro M.2 mevcut. Sadece yüksek alan isteyen offline oynadığım oyunları depolamak için bir SATA SSD alacağım en azından gelecek aylardada çıkan oyunlar için sıkıntı çekmem malum bir oyun 110GB'lara kadar cıkıyor artık. En az 4TB bakıyorun.

Direk 4 TB alma bir nedeni vardı fakat hatırlayamadım. Ben 2 adet ayrı ayrı 2 TB aldım.

Dosya Ekleri

• IMG_20230124_053458.jpg
    IMG_20230124_053458.jpg
    84,9 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı