M.2 SSD alacak gücüm yok depolamamı yüksek tutmak istiyorum ya SATA SSD alacağım ya da SATA HDD bu ikisi arasında SATA SSD cok performans fark ettirirmi.
Bende 1TB Samsung 980Pro SSD ve 1TB WD Blue HDD var gereksiz dosyaları ve fazla girmediğim oyunları HDD'ye atıyorum, bence fazla para vermeye gerek yok HDD'de iş görüyor.
Kurabilirsiniz fakat alacağınız HDD performans odaklı bir HDD değilse oyunlarda drop yaşayabilirsiniz, sağlıklı çalışan bir HDD ile bile drop yediğim oluyor oyunlarda.
Arkadaşlar bütçe sıkıntım yok m2 önermenizede gerek yok samsung 990pro m2 mevcut. Sadece yüksek alan isteyen offline oynadığım oyunları depolamak için bir sata ssd alıcam en azından gelecek aylardada çıkan oyunlar için sıkıntı çekmem mağlum bi oyun 110gblara kadar cıkıyor artık. En az 4tb bakıyorun
Arkadaşlar bütçe sıkıntım yok M.2 önermenizede gerek yok Samsung 990Pro M.2 mevcut. Sadece yüksek alan isteyen offline oynadığım oyunları depolamak için bir SATA SSD alacağım en azından gelecek aylardada çıkan oyunlar için sıkıntı çekmem malum bir oyun 110GB'lara kadar cıkıyor artık. En az 4TB bakıyorun.