Steam oyunu tavsiyesi

ilkercanaktemur

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, biliyorsunuz ki Steam sonbahar indirimleri yaklaşıyor. Ben de oyun arayışına düştüm. Sizce ne almalıyım? Oyunlarım ektedir.

Ekran Alıntısı.PNG

Arma 3, Total Tank Simulator, Insurgency, Squad, Titanfall 2.
Arma 3, Insurgency ve Squad da aynı türden oyunlar. Aralarından en alınası olanı Titanfall 2 bence. Ayrıca Arma 3 tek başına bir anlam ifade etmiyor. Geniş bir çevre ile beraber simülatör havasında oynanınca zevki çıkıyor.
Arkadaşlar, biliyorsunuz ki Steam sonbahar indirimleri yaklaşıyor. Ben de oyun arayışına düştüm. Sizce ne almalıyım? Oyunlarım ektedir.

Eki Görüntüle 1155571
Sistemini de yazarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.

Arma 3, Insurgency ve Squad da aynı türden oyunlar. Aralarından en alınası olanı Titanfall 2 bence. Ayrıca Arma 3 tek başına bir anlam ifade etmiyor. Geniş bir çevre ile beraber Simulator havasında oynanınca zevki çıkıyor.

Sırf yazmak için yazmayın hocam rica ediyorum.

Arma 3, Insurgency ve Squad da aynı türden oyunlar. Aralarından en alınası olanı Titanfall 2 bence. Ayrıca Arma 3 tek başına bir anlam ifade etmiyor. Geniş bir çevre ile beraber Simulator havasında oynanınca zevki çıkıyor.

Ryzen 5 1600.
GT 1030 OC.
8 GB 3200MHz RAM.

Sırf yazmak için yazmayın hocam rica ediyorum.
Olumsuz veya kötü niyetli bir yorum göremiyorum ortada? Egolarınızı bir kenara bırakıp asıl yazdığım şeye odaklansan ortadaki iyi niyeti görürsün. Neredeyse 4 aynı tür oyun önerisi vermişsiniz demişim. Alınacak bir durum yok. Gayet medeni ve insanice konuşuyoruz burada.
Ryzen 5 1600.
GT 1030 OC.
8 GB 3200MHz RAM.
Hocam Batman Arkham serisi alabilirsiniz. Çok ucuza geliyor. Türü seviyor musunuz bilemem. Sonra Bioshock Collection alabilirsiniz. Max payne serisi ve witcher serisini de önerebilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı