"Steam Paket Çıkarılıyor" Hatası

Koray_

Hectopat
Katılım
4 Haziran 2016
Mesajlar
31
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar. Steam acarken ilk önce güncelleme geldi ve ardından paket çıkarılıyor dedi. Daha sonra bu ben kapatana kadar devam etti ve bugun dıkkatımı cektı. Steam'i silip tekrar yüklenince Steam klasorunun içinde steamapps yoktu. Bu paket cıkarılıyor hatasını nasıl düzeltebilirim?
  • Windows 8.1
 
abi bana biri yardım etsin valla buradan benim steam sorunumu yapama 20 tl vericem ininaldan biri benle iletişime geçsin skype:Kerem Alp arkada mavi bir kerem alp yazısı göreceksiniz

sorunum steam paket çıkartılıyor hatası
 
Bu olay yüzünden ben de çok sıkıntı çektim kendi keşfettiğim bazı yöntemleri yazacağım, sırayla deneyin, ilki olmazsa diğerine geçersiniz. (Birbirinden farklı işlemlerdir!)

1.Yöntem: Her zaman olduğu gibi önce bilgisayarınızı açıp kapatın ve tekrar deneyin...
2.Yöntem: "Görev Yöneticisi"'nden Steam uygulamalarının görevini sonlandırın, sonra Steam'ı dosya konumundaki exesinden Yönetici olarak çalıştırın.
3.Yöntem: Steam'dan çıkış yapıp 2.Yöntemi deneyin.
4
.Yöntem: Steam klasörü içindeki "Appcache" dosyasını tamamen silin(tercihen dosyayı başka bir konuma taşıyabilirsiniz.)
5.Yöntem:Steam klasörü içindeki "Steamapps" ve "Steam.exe" haricindekileri silin ve Steam.exe yi yönetici olarak başlatın ve Steam kendini güncelleyip gerekli dosyaları tekrar indirecektir ve tekrar kullanabileceksiniz.
6.Yöntem: Steam'ı silip baştan yükleyin(Steamapps dosyasını yedekleyebilirsiniz Steam açıldıktan sonra program klasörünün içine taşırsınız.
7.Yöntem: Sistem dosyalarınızda ya da Kayıt Defterinizde sıkıntılar olabilir; sizin düzeltmenizi önermem bilgisayarınıza direk format atmak daha kısa ve garanti çözüm olacaktır.

Bunlar benim deneyip bulduğum yöntemlerdir hepsi de işe yaradı. Fakat sizde problem farklı olabileceğinden bu yöntemler sorununuzu çözmeyebilir.

Bu sorunla karşılaşıyorsanız muhtemelen:
a-Steam dosyalarında bir eksiklik olabilir.
b-Bilgisayarınızda problem olabilir.
i. Bilgisayarınızda virüs olabilir; virüsten kurtulun.
ii. Bilgisayarınızın sistem dosyalarında bir yanlışlık olabilir.
ii. Bilgisayarınızın işletim sistemi orijinal değilse ya da lisans
onaylama sıkıntısı çekiyorsanız olabilir.
iii. Bilgisayarınızın Kayıt Defteri Düzenleyicisinde sorun olabilir.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı