Berkay_Bing
Femtopat
Merhaba arkadaşlar. Steam yaz indirimlerinden 2 tane oyun almıştım ve toplam 80TL tutuyordu. Daha sonra oyunlardan birini iade etmek istediğimi bildiren bir talep yolladım ve kabul edildi. Fakat Steam bana bu oyunun para iadesini yapmak yerine, almış olduğum iki oyunun parasını (80TL) benim kartımdan yine çekti. Yani şu an iade paramı alamadığım gibi ikinci kez 80TL ödemiş oldum. Bunu belirten hem İngilizce hem Türkçe bir ticket attım. Neredeyse 24 saat olacak bu olay yaşanalı ve Steam geri dönüş yapmıyor. İşin tuhaf yanı İşCep uygulamasına girdiğimde 80TL harcama yapıldığı veya Steam tarafından çekildiği görünmüyor. Peki sen nereden anladın bu paranın Steam tarafından çekildiğini diye soracak olursanız şöyle söyleyeyim;
İade talebini gerçekleştirmeden önce ne olur ne olmaz diye hesabımda kalan paranın SS'ini almıştım. Akşam bir de baktım ki 80TL uçmuş gitmiş. Steam'den yapmış olduğum 1.ücretlendirmeyle kuruşu kuruşuna aynı. Sizce sorun bankadan mı kaynaklı yoksa Steam ile ilgili bir şey mi var. Ne yapmalıyım? Umarım anlatabilmişimdir derdimi sizlere.
İade talebini gerçekleştirmeden önce ne olur ne olmaz diye hesabımda kalan paranın SS'ini almıştım. Akşam bir de baktım ki 80TL uçmuş gitmiş. Steam'den yapmış olduğum 1.ücretlendirmeyle kuruşu kuruşuna aynı. Sizce sorun bankadan mı kaynaklı yoksa Steam ile ilgili bir şey mi var. Ne yapmalıyım? Umarım anlatabilmişimdir derdimi sizlere.
Son düzenleyen: Moderatör: