Steam paylaşımlı hesaplar güvenilir mi?

Umut Can Deniz

Hectopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monster Abra A5 V15.2
Meslek
Elektrik Elektronik Mühendisliği Öğrencisi
Steam paylaşımlı hesap muhabbetine ne diyorsunuz? 3A oyunlardan oluşan listelerde 3 tane oyun seçtirip toplamına 25 TL istiyorlar. Bu sistem üzerinden virüs yemek gibi bir şey mümkün olabilir mi? Sonuçta aynı hesaba bir sürü kişi girip çıkıyor

Hayır nereden neden virüs yiyesiniz. Kullandım çok kez sorun yok.

Sağlıklı olmaz, hesaba erişimi olan kullanıcı hesaba her türlü zararı verebilir ve Steam durumu fark ederse sorun yaşayabilirsiniz.

İyi satıcıdan alın derim. Ayrıca o tarz ürünleri (listeden 3 oyun seç tarzı) pek almanızı önermem. Games bazaar satıcısını önerebilirim. Kendi hesaplarını satıyorlar. Bir de virüs yemezsiniz.

Bu tip hesap alım satımları hiçbir zaman %100 güvenli olamaz. Asıl hesap sahibi fırıldak biriyse her türlü tezgahı yapabilir.

Steam remoteyi kapat hesabı oyun indirmediğin sürece çevrimdışı kullan hiçbir şey olmaz.

Satıcıdan satıcıya değişir. 1 gün sonra şifresi değişip yazdığınızda yardımcı olmayan satıcı da var, şifre değiştiğinde yardımcı olan da var, 1 ay boyunca şifresi değişmeyen hesap da var. Önerim gamesbazaar. Adı steambazaar iken uncharted 4 almıştım.

Hiçbir sıkıntı olmaz. Hesaba gir, Remote play ve Steam Cloud'u kapat. Oyuna girebilirsin.

Hiçbir sıkıntı olmaz. Hesaba gir, Remote Play ve Steam Cloud'u kapat. Oyuna girebilirsin.

Eyvallah sağ ol. Remote Play kapatınca sorunum düzeldi. Bir türlü oyunu indiremiyordum sayende düzelttim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…