Çözüldü Steam pazar banı tam olarak nasıl kaldırılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

araba lastiği

Hectopat
Katılım
27 Mart 2020
Mesajlar
916
Çözümler
2
Yer
Jant
Birkaç gün önce Steam hesabı açtım, dün ise Steam Guard ile etkinleştirdim. Doğal olarak da pazar banım var. Pazar banı hakkında sorularım olacak;

1-Pazar banını kaldırmak için sadece Guard ile etkinleştirdikten sonra 15 günün geçmesi mi gerek? 5 dolar mevzuları falan var, yani ben 5 dolar harcama yapmadan, sadece etkinleştirip 15 gün sonra pazardan herhangi bir ürün alabilecek miyim?

2-Pazar banım varken Steam pazarı dışında, örneğin dmarket gibi sitelerden alışveriş yapabilir miyim?

3- Örneğin cüzdanıma yanlışlıkla para yüklesem, ya da yükledikten sonra parayı geri almak istesem Steam bana cüzdanımdaki parayı iade eder mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
5 dolar yatırmanız gerekli.

Dmarket gibi siteler yanılmıyorsam gift veya takas yoluyla yolluyorlar, bu durumda da Steam Topluluk Pazarı'nı kullanamazsınız.
Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Ben pazar banımı 4 ₺'ye L4D2 alarak kaldırmıştım.
Aynen hocam fiyatı ne olursa olsun oyun alarak ta kalkıyor diyorlardı ban.

Sonuç olarak ya 5 dolar yatıracağım, ya da ucuz bir oyun alacağım.
Peki bu 5 doları Türk lirası olarak yatırsam sorun olur mu?
Hesapta şu an 10tl var, bu paranın üzerine 20tl ve 10tl (5 dolar üstü) yatırsam ve bu paranın bir kısmını harcamadan geri iade istesem nasıl olur? Yani 5 doları yatırıp harcamadan geri çekeceğim.
 
Son düzenleme:
@19237539300 Hocam forumda konuyu araştırırken sizin bir mesajınıza rastladım, 15 gün süreyi beklemeden 5 dolar yatırılınca hemen açılıyor demişsiniz. Şu anda hesabımda bulunan 10TL'ye ek olarak 10TL ve 20TL yatırırsam 5 doları geçiyor. Bu şekilde kalkar mı ban? Arkadaş dışında bilenler de cevaplarsa sevinirim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı