Steam pazar bekletmesi nasıl kaldırılır?

PerfectMoon

Centipat
Katılım
25 Mart 2020
Mesajlar
4
Şimdi ben Steam'da yeniyim ve bana Steam'da bir eşya sattığımda bir bekletme geliyor ve bunu da kaldırmak için Steam Guard Mobil Kimlik Doğrulayıcıyı açmak gerekiyor. Ancak ben bunu yaptım ve sorunum yani bekletmem hala kalkmış bulunmuyor. Tam anlamadım ama galiba açtıktan sonra 15 gün beklemek gerekiyormuş. Eşya satmak için daha kaç günümün kaldığını ögrenmemin bir yolu var mıdır? Bu arada soracak olursanız, para yatırarak kısıtlı hesabı kaldırmış bulunmaktayım.
 
Güncelleme: Arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum destekleriniz için. Meğerse eşyanın altındaki bilgide yazıyormuş ne zaman kalkacağı. Ben onu görmemişim maalesef. Şuan sorunum çözülmüş bulunuyor ve adminler de konumu kapatabilir isterlerse 😊
 
Kaldiramazsiniz. Beklemeniz gerekiyor.

Mobil Kimlik Doğrulayıcısının Eklenmesi

Bir Steam Guard Mobil Kimlik Doğrulayıcısı hesabınız için ek güvenlik sağlar. Bir doğrulayıcıyı eklemek mevcut kısıtlamaları anında kaldırmayacaktır. Kimlik Doğrulayıcısını ekledikten sonra ilk 7 gün içinde oluşturulan takaslara 15 güne kadar takas bekletmesi uygulanmaya devam edecektir. Bu, öğelerinizin korunmaya devam etmesini ve eğer kötü niyetli bir kişi hesabınıza bir kimlik doğrulayıcısı eklerse, size hesabınızı kurtarmak için zaman tanır.

Eğer hesabınız zaten e-posta yoluyla Steam Guard tarafından korunuyorsa, takasta ve topluluk pazarını kullanmada yeni kısıtlamalara maruz kalmayacaksınız. Eğer hesabınız e-posta veya mobil uygulama yoluyla Steam Guard tarafından korunmuyorsa, Steam Guard'ın yakın zamanda etkinleştirilmesinden dolayı 15 günlük takas ve topluluk pazarı kısıtlaması uygulanacaktır.


Daha detayli bilgiye bu baglantidan ulasabilirsiniz; Trading and Market Restrictions - Trading and Gifting - Veri Tabanı - Steam Support
Ben e-posta yoluyla steam guard aktif ettim. 15 gün sonra yani bugün saat 17 de eşya satmayı denedim. Ama yine olmadı. Yani bekletiyor yine.
 
Şimdi benim Pazar satışım 3 Ocak’ta Pazar’a konacak öyle değil mi çünkü kış indiriminde Rainbow Six siege alacağım. Bu arada Kış indirimi 22 Aralık’ta başlayıp 5 Ocak’ta bitiyor ya o süre içinde indirime giren oyunlarda bu tarih kadar mı indirimde yoksa 2 -3 gün felan mı? (Pazar satışı aşağıda.)
C98A2210-6F6F-49D7-A686-1DFDC521FA53.png
 
abi bendede aynı hatayı veriyor ama 10₺ ve altı fiyata koyunca hiç bekletmeden satışa koyuyo ama 10₺ ve üstü fiyata satılığa çıkarırsam sarı uyarıdan veriyo
 
Abi bende de aynı hatayı veriyor ama 10₺ ve altı fiyata koyunca hiç bekletmeden satışa koyuyor ama 10₺ ve üstü fiyata satılığa çıkarırsam sarı uyarıdan veriyor

Aynı hatayı ben de alıyorum. Steam Chat'i yükledim telefonuma ve bir haftadan fazla süre oldu. 10TL üstündeki itemleri hala satamıyorum. Yardımcı olur musunuz?
 

Geri
Yukarı