Killshot011
Megapat
- Makaleler
- 3
Daha fazla
1 aydan sonra ilk defa CS:GO oynadım bugün. Üçüncü maçtan sonra Prizma kasası düştü. Maçtan çıktıktan sonra arkaplan müzikleri kapalı olmasına rağmen bir anda bangır bangır çalmaya başladı. Ben de direkt konsoldan "quit" çektim ve geri açtım. Yeniden açtığımda envanterde 2 yeni eşya yazıyordu. Girip baktığımda 2 prizma gördüm. Dedim herhalde bug oldu da böyle gözüküyor. Acaba satılacak mı diye baktım 2'si de satıldı. Ama bakiyeme 16 yerine 7 TL eklenince pazar geçmişime baktım ve ne göreyim. Bugün 9.20 TL'ye bir prizma aldım gösteriyor.
Hayatımda kasa almadım, hesabıma benden başka kimsenin erişimi yok. Kasayı ben almış olsaydım bile Cs:Go'ya girdiğimde yeni eşyayı gösterirdi, ama göstermedi. Prizma kasası düşüp , ben oyunu restart yaptığımda 2 yeni eşya bildirimi geldi.
7 lira 44 kuruş kardayım yine de ama çok ilginç bir olay.
Hayatımda kasa almadım, hesabıma benden başka kimsenin erişimi yok. Kasayı ben almış olsaydım bile Cs:Go'ya girdiğimde yeni eşyayı gösterirdi, ama göstermedi. Prizma kasası düşüp , ben oyunu restart yaptığımda 2 yeni eşya bildirimi geldi.
7 lira 44 kuruş kardayım yine de ama çok ilginç bir olay.
Son düzenleyen: Moderatör: