Steam pazardan habersiz eşya alınması

Killshot011

Megapat
Makaleler
3
Daha fazla  
1 aydan sonra ilk defa CS:GO oynadım bugün. Üçüncü maçtan sonra Prizma kasası düştü. Maçtan çıktıktan sonra arkaplan müzikleri kapalı olmasına rağmen bir anda bangır bangır çalmaya başladı. Ben de direkt konsoldan "quit" çektim ve geri açtım. Yeniden açtığımda envanterde 2 yeni eşya yazıyordu. Girip baktığımda 2 prizma gördüm. Dedim herhalde bug oldu da böyle gözüküyor. Acaba satılacak mı diye baktım 2'si de satıldı. Ama bakiyeme 16 yerine 7 TL eklenince pazar geçmişime baktım ve ne göreyim. Bugün 9.20 TL'ye bir prizma aldım gösteriyor.

Hayatımda kasa almadım, hesabıma benden başka kimsenin erişimi yok. Kasayı ben almış olsaydım bile Cs:Go'ya girdiğimde yeni eşyayı gösterirdi, ama göstermedi. Prizma kasası düşüp , ben oyunu restart yaptığımda 2 yeni eşya bildirimi geldi.

7 lira 44 kuruş kardayım yine de ama çok ilginç bir olay.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pazar olayının bilmem ama bir ara steam hesabımda 0.21 tl varken mailime satın alım geldi steam i açtım 1 tl lik bir oyun almıştım ve hesabımda 8 tl vardı. Bence bir hata olabilir, steamde bir ara başka kişilerin profili de açılıyordu. (ancak önceden bir sipariş koyduysan onun alımını da yapmış olabilir.)

Steamın sunucuları bazen çok dolu oluyor, arada böyle güzel hatalar çıkıyor. Hatta bir ara yaz indirimlerinde kendi hesabımda olmama rağmen başkasının oyunlarını görüyordum. Aynı şekilde başka bir yaz indiriminde hesabıma 20 ₺'lık oyun geldi. Geçenlerde de bir olay olmuş, yoğunluk yüzünden herkes başka birinin hesabındaymış gibi gözüküyormuş, adamın hesabında para yokken 30 $ olan bir hesaptaymış gibi gözüküyormuş. Böyle hatalar var en son hatayı düzelttiler, diğerleri steama koymayacağı için düzeltmediler. En azından benim bedavaya gelen 20 ₺'lık oyunum duruyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı