Satıldı Steam profil ödül puanları (924.000)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
almanyalı#0001 puan sistemi hakkında bilgim yok hocam ulaşırsanız detaylı konuşup anlaşabilirim toplu alacağım.
 
Selam. Steam profilimde 924.000 ödül puanım mevcut. 23 Haziran'da Yaz indirimleri ile birlikte profilimiz için kullanabiliceğimiz yeni öğeler gelir diye düşünüyor ve birçok arkadaşımıza da puan lazım olur diye düşünüyorum. İlgilenen arkadaşlarımız olursa iletişime geçebiliriz. Sizin profilinize gelecek her 1.000 puan 7TL.

(Puanların sizlere sistem tarafından, 14 gün sonra size teslim edildiğini unutmayın.)

Ödeme yöntemi: Papara - Enpara/ banka hesabına havele/EFT

Discord çok aktif kullanmıyorum. Öncelikli iletişim tercihim ise Steam.

Güncelleme1: Steam profilim ziyaret edilip, eleştiriye açığım elbette, fakat forumda "2. El bölüm kuralları gereği alıcı olmayan kişinin" konu dışında ve yasak olmasına rağmen yersiz eleştiri ve satış konusu dışında yorumlar gördüm. (Örnek ile: " Bu işler ile ilgileniyorsunuz fakat, profilinizde cömert rozeti yok. Nasıl bu puan oldu?" vb.. yorumlara maruz kaldığım için ) Steam profilimi paylaşmıyorum.

Güncelleme 2: Bu işlerle uğraşıp cömert rozeti kazansaydım zaten, bu kadar puan birikmeyecekti. Tabii 2. hesabımız olamaz zeğil mi? Harcamadım biriktirdim ve şimdi harcamak istiyorum. Bir diğer konu da arkadaşlar merakınız var ise yardımcı olmaya çalışırım. Forum kuralları gereği yorumlara " alıcı dışında ve fiyat hakkında yorum yapılabilir seçeneğinin işaretlenmemesi durumunda fiyat hakkında yorum yapılması yasak." Tüm yorumları okuyorum ama raporlamak en son istediğim şey bile değil. Sorunuz, merak ettiğiniz veya yardımcı olabiliceğimi düşündüğünüz ger konu için, iletişim bilgilerinizi verin. Ben sizi ekliyim.

Güncelleme3: Fiyatı 7 TL olarak güncelledim.


İlgilenen olur ise iletişim bilgilerinizi verin ben size ulaşayım. 😍

İyi sosyaller!
Discordum unbeatenn#4294

Güvenilir, kibar ve hızlı birisi. Teşekkürler. :)
 
Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı