Steam profili nasıl daha düzgün hale getirilir?

Hayır yok maalesef. Ama yasaklamanın üstünden 7 yıl geçtikten sonra diğer kişilere görünmez oluyor.

7 yıl sonra yazı kayboluyormuş. Başka bir yolu yok.

Rehbere gerek yok hocam. Level atladıkça açılan vitrin özelliklerinizle, çizimdir, oyun içi resimler, oyun koleksiyonu gibi birçok şeyi yapabilirsiniz. Arka plana da güzel bir resim, profil fotonuzun çerçevesi, küçük profil gösterim resminizi de değiştirince gayet düzgün bir profiliniz olacaktır.

Öncelikle Steam levelını yükseltmen gerekldi.

10, 20, 30, 40,50.. Level.

10 levelde 1 tane 20 levelde 2 öyle gıdıyor.

Youtubda bir sürü video var oradan yapabilirsiniz ve level içinde kart lazım kartları topluluk pazarından bulabilirsiniz.

10 leveli geçerseniz vitrin açılır, arka plan, profil fotoğrafı, biyografi bunlar önemli şeyler.

Tamamdır ilginiz için teşekkür ederim.
 
Dedikleriniz var. Bazı profillerde birden fazla vitrin gördüm onu nasıl yapıyorlar? Ve kendi paylaştığım GIF'i nasıl profilime koyabilirim ?
Örnek olarak benim hesabımı göstereyim: Steam
Linkten canlı versiyonuna bakabilirsiniz. Artwork bölümünden GIF ekleyebilirsiniz.
 

Dosya Ekleri

  • Opera Snapshot_steam.png
    Opera Snapshot_steam.png
    325,2 KB · Görüntüleme: 40
Profiliniz çok güzelmiş hocam. Benim yapmak istediğim de buna çok yakın. Toplam ne kadar harcadınız bu profil için?
Ne kadar oyununuz olursa o kadar rozet yapabilirsiniz ve bir o kadar da seviye atlayabilirsiniz. Oyunları aldıktan sonra kartlarıyla rozet yapıp seviye atlıyorsunuz. Diğer arkadaşların yazdığı gibi her 10 seviyede 1 özellik açılıyor. İstediğiniz şeyleri koyabiliyorsunuz. Bunun dışında Steam Points Shop var. Aldığınız oyunların yanında steam size points veriyor. Bu pointlerle arkaplan, profil çerçevesi, profil fotoğrafı vs gibi hareketli, hareketsiz şeyler sunuyor. Oradan da alıp yapabilirsiniz.
 
Ne kadar oyununuz olursa o kadar rozet yapabilirsiniz ve bir o kadar da seviye atlayabilirsiniz. Oyunları aldıktan sonra kartlarıyla rozet yapıp seviye atlıyorsunuz. Diğer arkadaşların yazdığı gibi her 10 seviyede 1 özellik açılıyor. İstediğiniz şeyleri koyabiliyorsunuz. Bunun dışında Steam points shop var. Aldığınız oyunların yanında Steam size points veriyor. Bu pointlerle arka plan, profil çerçevesi, profil fotoğrafı vs gibi hareketli, hareketsiz şeyler sunuyor. Oradan da alıp yapabilirsiniz.

Oyunu almadanda rozet işliyebilir?
 
111 seviyeyim ve 136 rozetim var. Rozetlerine sahip olduğum oyunların %99'una sahip değilim. Bir rozeti işlemek için o rozetin oyununa sahip olmanız şart değil. Direkt olarak o oyunun kart setini alıp rozetini işleyebiliyorsunuz.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı