- Makaleler
- 12
Çok beğendim, muhteşem duruyor
Çok beğendim, muhteşem duruyor
Eki Görüntüle 2550535
![]()
Steam Community :: Umut A.
Profilime Hoş Geldiniz! ───────────────⚪──────────────────────────── ◄◄⠀▐▐ ⠀►►⠀⠀ ⠀ 0:33 / ∞:∞ ⠀ ──○─ 🔊⠀⠀ ᴴᴰ ⚙ ❐steamcommunity.com
Çok iyi olmuşEki Görüntüle 2550535
![]()
Steam Community :: Umut A.
Profilime Hoş Geldiniz! ───────────────⚪──────────────────────────── ◄◄⠀▐▐ ⠀►►⠀⠀ ⠀ 0:33 / ∞:∞ ⠀ ──○─ 🔊⠀⠀ ᴴᴰ ⚙ ❐steamcommunity.com
Mod Launcher'da +2K saatim daha var. Biraz az oynadım, güzele benziyor.Hocam Arma 3 az oynamışsınız.
6000 saat oynadığında ''eh'' olur da 5900 saati olan mı kaldı oyunlarda ya? (!)Hocam Arma 3 az oynamışsınız.
Tarayıcıda gerekli kısmı bir türlü bulamadım, Windows 11'de farklı mı?Mod Launcher'da +2K saatim daha var. Biraz az oynadım, güzele benziyor.
@328914, tarayıcıda biraz kod ile uğraşınca oluyor aslında hocam.
Teşekkürler, bir incelerim.@328914, direkt olarak F12 > Console tarafından yapılıyor.
Eki Görüntüle 2550536
Yapılışı: Steam Community :: Guide :: How to Upload Long Images for Showcases [Featured works]
Atatürk'ün fotoğrafını nasıl koydun oraya? Bende oynadığım oyunlar gözüküyor. Çok güzel olmuş.
Dying Light 2 profil teması.Profili nasıl saydam yapıyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.