Çözüldü Steam remote play ekran bozulamsı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lysuo

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşımla remote play üzerinden Street Fighter 4 oynamaya çalıştık ancak ekran resimdeki gibi bozuluyor. Bunun sebebi nedir ve düzeltilebilir mi?

Screenshot_32.png

Çözüm
Steam Ayarları > Remote Play > Gelişmiş İstemci Ayarları > "Donanım kod çözmeyi etkinleştir" seçeneğinden tik işaretini kaldırıp tekrar deneyin.

Kapatmanız gereken ayarı (çerçeveli olanı değil) görselde işaretledim. Yazı başka bir dilden çevirildiği için birebir aynı olmayabilir.

Remote Play.jpg
Steam Ayarları > Remote Play > Gelişmiş İstemci Ayarları > "Donanım kod çözmeyi etkinleştir" seçeneğinden tik işaretini kaldırıp tekrar deneyin.

Kapatmanız gereken ayarı (çerçeveli olanı değil) görselde işaretledim. Yazı başka bir dilden çevirildiği için birebir aynı olmayabilir.

Remote Play.jpg

Çözüm
Steam ayarları > remote play > gelişmiş istemci ayarları > "donanım kod çözmeyi etkinleştir" seçeneğinden tik işaretini kaldırıp tekrar deneyin.

Eki Görüntüle 2012482

Teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı