Steam Rocket League Açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

UnFazed

Centipat
Daha fazla  
Daha dün hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen şimdi başlata tıklayınca oyun açılmıyor ve başlat simgesi yeniden beliriyor. Windows sürümüm 2004
Process monitör raporu: Logfile.rar

Son düzenleyen: Moderatör:
Düzeltme: Rapor düzgün alınmış, inceliyorum.

İlk adımda OneDrive'ı kaldırın.

Ardından sistemi yeniden başlatıp giriş yapmayı deneyin. Çözülmezse bir rapor daha paylaşın.

Steam üzerinden oyun dosyalarını doğrulamayı denediniz mi? Ayrıca bunları kurun. Varsa eğer silip yeniden kurun.

Düzeltme: Rapor düzgün alınmış, inceliyorum.

İlk adımda OneDrive'ı kaldırın.

Ardından sistemi yeniden başlatıp giriş yapmayı deneyin. Çözülmezse bir rapor daha paylaşın.
Onedrive'ı kaldırdım fakat belgelerim ve masaüstüm silinmemişti. Sorunum değişti artık oyun görev çubuğuna gelip açılmıyor.
Steam üzerinden oyun dosyalarını doğrulamayı denediniz mi? Ayrıca bunları kurun. Varsa eğer silip yeniden kurun.

Evet birkaç kere denedim fakat hep başarılı bir şekilde doğrulandı. Attıklarınızı kurdum bende olanları silip kurdum fakat oyun yine açılmadı. Yeni bir rapor oluşturdum.

Onedrive ı kaldırdım fakat belgelerim ve masaüstüm silinmemişti.Sorunum değişti artık oyun görev çubuğuna gelip açılmıyor.

evet birkaç kere denedim fakat hep başarılı bir şekilde doğrulandı.Attıklarınızı kurdum bende olanları silip kurdum fakat oyun yine açılmadı yeni bir rapor oluşturdum
Bunu kurabilir misiniz?

Ekran kartı sürücünüzü DDU ile kaldırın, güncel sürüme geçin.

Ekran kartı sürücünüzü DDU ile kaldırın, güncel sürüme geçin.

Dediğiniz gibi DDU ile kaldırıp güncel sürüme geçtim fakat sorun aynen devam ediyor.
İşlemcim Ryzen 2600X onun da DDU ile sürücüsünü kaldırmama gerek var mı?

İşlemcim Ryzen 2600X onun da DDU ile sürücüsünü kaldırmama gerek var mı?

Onu da deneyelim, kaldırıp güncel sürüme geçin.

Raporda sistemsel bir sıkıntı göremiyorum. Başlatma seçeneklerinde bir şey yazıyorsa silin. Ek olarak OneDrive namına bir şey kalmasın, raporda görüyorum hâlâ. Tam olarak bilgim olmasa da garantiye alalım.

Windows güncellemesi varsa yapın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı