Steam Rust'tan EAC ile yasaklandım

Aga vallahi bir şey yapmadım.

Makro falan da kullanmadım gerçekten yemin ederim zaten oyuna hafta sonu eglencesine arkadaşlarla giren biriyim.

Yasağın haksız olduğunu düşünüyorsanız oyunun geliştirici ekibine mesaj yollamalısınız.

@cumali_032, Steam Desteğe yazmak işe yaramıyor maalesef. Onlar bu tarz olaylara bakmadığını belirtip konuyu ya da destek talebini kapatıyorlar.
Hocam gerçekten bir rus arkadaşım kaldırmıştı.Rust kaldırdı diye.Bu CS:GO'da işe yaramıyor fakat RUST'da işe yarıyor.

@Lady Hellbender @333365 Hatalı bir vac ban atıldıysa steam desteğe yazıldıysa bunlar kalkar.
Fakat arkadaş Easy Anti Cheat'den banlanmış dosyalarında birşey vardır.

Dosya Ekleri

• es.PNG
    es.PNG
    20,9 KB · Görüntüleme: 87
@cumali_032, o da düşük bir ihtimal zaten. Ben bu arkadaşın haksız yere banlandığını düşünmüyorum. Haksız yere banlansa ulaşacağı ilk yer forum değil, oyunun destek ekibi olurdu.

@cumali_032, o da düşük bir ihtimal zaten. Ben bu arkadaşın haksız yere banlandığını düşünmüyorum. Haksız yere banlansa ulaşacağı ilk yer forum değil, oyunun destek ekibi olurdu.
Aynı şekilde bende haksız yere banlanmaz. Bir 3. parti yazılım dosyası ile algılanıp ban yemiştir.

@cumali_032 yani klasik hileci ayakları. Çok da şaşırmamak gerek :D

CoD MW Remastered lobbyde oyun beklerken bir yandan kendi başıma Steamworld dig oynuyordum. Sırf ilerleyişi merak ettiğimden, biraz da sıkıldığımdan sabırsızlığıma yenik düşüp fazladan kaynak edinebilmek için cheat engine açtım. CE'i başka bir oyuna inject etmeme rağmen MW arkada açık olduğu için VAC ban attı Steam. Steam desteğe sebebini sorduğumda yanıt dahi vermediler fakat büyük ihtimalle C.Engine yüzünden oldu. Yani gerçekten bir şey yapmadığınızı düşünüyorsanız dahi EAC sizin oynadığınız oyunla alakalı olma zorunluluğunu gözetmiyor olabilir. Başka bir uygulamadan kaynaklı olabilir. O yüzden o günden beri oyunlara girmeden önce arkada çalışan MacType, Duet uygulaması vb. gibi herşeyi kapatıyorum.

Son düzenleme:
CoD MW Remastered lobbyde oyun beklerken bir yandan kendi başıma Steamworld dig oynuyordum. Sırf ilerleyişi merak ettiğimden, biraz da sıkıldığımdan sabırsızlığıma yenik düşüp fazladan kaynak edinebilmek için cheat engine açtım. CE'i başka bir oyuna inject etmeme rağmen MW arkada açık olduğu için VAC ban attı Steam. Steam desteğe sebebini sorduğumda yanıt dahi vermediler fakat büyük ihtimalle C.Engine yüzünden oldu. Yani gerçekten bir şey yapmadığınızı düşünüyorsanız dahi EAC sizin oynadığınız oyunla alakalı olma zorunluluğunu gözetmiyor olabilir. Başka bir uygulamadan kaynaklı olabilir. O yüzden o günden beri oyunlara girmeden önce arkada çalışan MacType, Duet uygulaması vb. gibi herşeyi kapatıyorum.
Hocam cheat engine kernel dosyaları felan var.Onu algılayıp atmıştır %100 eminim.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı