Steam sepeti değerlendirmesi

Stalker bundle ve Fallout 3, Fallout New Vegas alabilirsin, çok sistem gerektirmiyorlar.

New Vegas ve 3'e sahibim. Stalker zamlanmadan almadığıma çok pişmanım o bundle a 80 TL vermek çok koyuyor ama düşünürüm.

NieR oynanışta çok değişik bir tecrübe. Zevkli diyemem ama orijinal. Boss'lar haricinde düşman çeşitliliği olmayışı ve klasik Square Enix boş haritası eksi tarafı. Müzik ve Lore'a gelirsek şahaser. Kütüphanede bulunması gereken 30 40 temel oyundan biridir bana göre. Elbet bir gün oynarsın. Crysis'e tercih ederim ben.

Evet hocam NieR ayrı bir deneyim deyip duruyorlar. Merak ediyorum açıkçası zam yemeden kütüphaneme eklemek istiyorum.

Max Payne yerine A Way Out alın. Neir automata yerinede Skyrim alın.

A Way Out var. NieR:Automata™ yerine Skyrim biraz düşündürdü değer mi ki?

Son düzenleme:
New Vegas ve 3'e sahibim. Stalker zamlanmadan almadığıma çok pişmanım o bundle a 80 TL vermek çok koyuyor ama düşünürüm.

Evet hocam NieR ayrı bir deneyim deyip duruyorlar. Merak ediyorum açıkçası zam yemeden kütüphaneme eklemek istiyorum.

A Way Out var. Neir automata yerine Skyrim biraz düşündürdü değer mi ki?
Skyrim çok oynadık vakit geçirdik artık eskidi şuan oynamaya değer mi dersen bol mod kurmak gerekir derim tercihim nierden yana olurdu.

Skyrim çok oynadık vakit geçirdik artık eskidi şu an oynamaya değer mi dersen bol mod kurmak gerekir derim tercihim NieR'den yana olurdu.

Yardımınız için teşekkürler hocam sağ olun. Peki Max Payne 3'ü bu indirim döneminde alayım mı yoksa Neir'in yanında kötü bir oyun olarak mı kalıyor. Hiç kimse bahsetmedi ondan.

A Way Out var. Neir automata yerine Skyrim biraz düşündürdü değer mi ki?
Skyrim eğlenceli zevkli bir oyun. Mod yüklenince de tadından yenmez. Max payne iyi bir oyun değil.

Yardımınız için teşekkürler hocam sağ olun. Peki Max Payne 3'ü bu indirim döneminde alayım mı yoksa Neir'in yanında kötü bir oyun olarak mı kalıyor. Hiç kimse bahsetmedi ondan.
Hayır Max Payne güzel oyun güzel vakit geçirtir bu fiyata da kaçmaz zaten ama oynarken Gta 5 oynuyormuş gibi hissedebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı