Steam sepeti nasıl?

Rust almayın. Ben 200 TL'ye aldım ancak tek başıma olduğum için ve zamanım olmadığı için oynamadım hatta pişmanım. Eğer zamanınız bolsa ve arkadaşlarınız varsa alın kenarda da olsa dursun.

Baldur's Gate 3 sağlam çıkış yaptı, zamdan sonra fiyatı can yakar (zamsızda yakıyor).

Rust almayın. Ben 200 TL'ye aldım ancak tek başıma olduğum için ve zamanım olmadığı için oynamadım hatta pişmanım. Eğer zamanınız bolsa ve arkadaşlarınız varsa alın kenarda da olsa dursun.
Benim zamanım var ama çevremde oyun oynayan pek bir arkadaşım yok. Hatta hiç yok.
Baldur's Gate 3 sağlam çıkış yaptı, zamdan sonra fiyatı can yakar (zamsızda yakıyor).
Emin misiniz hocam? Baldurs almak için rust'ı feca etmem gerekecek çünkü son param artık.

Benim zamanım var ama çevremde oyun oynayan pek bir arkadaşım yok. Hatta hiç yok.

Emin misiniz hocam? Baldurs almak için rust'ı feca etmem gerekecek çünkü son param artık.
Ben geçen gün Baldur's Gate 3 almak vs Wolfteam'a yatırmak adında konu açmıştım, bu gün biraz oynadım ve ilk defa sıra tabanlı bir oyun oynamama rağmen hoşuma gitti. Steamda rekor kırdı ve Rdr2 bile steamda 5 yılda (431,196 incelemeden %90 çok olumlu ) aldı. Ama Baldur's Gate 3 yeni çıkmasına rağmen bu kadar kısa sürece (347,956 incelemeden %96 son derece olumlu). Elbette Rdr2 çok daha iyi bir oyun, hatta Rdr2 17 milyondan fazla kopya sattı. ama eğer hoşuna giderse Baldur's Gate 3 bırakamayacağın oyun olur, Çoğu kişi şimdiden Game of the Year diyor.

Bu arada Nays ile alırsan 100 TL inidirmli gelir eğer kullanmadıysan.

Son düzenleme:

Oynayana göre değişir. Tek başınıza da oynayabilirsiniz, mesela tek kişiler için solo sunucular var. Ben şahsen duo da oynuyorum solo da ikisinden de zevk alıyorum, karar size kalmış.

Call of Duty dışında çok sağlam olmuş, hiçbir Call of Duty yapımı talep ettiği ücreti hak etmiyor. Her sene yenisi çıkıp bir öncekinin online'ını çöp ediyor zaten neden her sene tam fiyat veriyorsunuz ki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı