Steam sepetim nasıl?

Hocam bu işin sonu yok. Aldığım çoğu oyunu oynamayacağım. Sadece 3 oyun ile bu yılı rahat bitirebilirim. Ama elimde daha oynamadım 100-120 arası oyun vardır. Öyle 10 - 20 oyunluk bir liste değil. :D

Hocam bu zamlarla artık alınamayacak bu gidişle. Bu da bir kara bataklık gibi. Alışveriş bağımlılarına döndük iyice. Zam yeriz diye her şey almaya çalıştık. Sonuç ortada :)

Arkadaşlar kusura bakmayın konu dışı olacak ama 3 oyun arasında kaldım. Yardımınızı istiyorum. Stean hesabı Koleksiyonu yapıyorum denebilir takıntım var.

Battlefield 5 124 tl (amazon hesabımda var. Aynı zamanda bf 1 de steam hesabımda mevcut)

Resident Evil Village 134 tl (korku oyunları ile aram çok yok ama bu oyun tavsiye ediliyor çoğu kişi tarafından)

Mass Efect Legendary Edition 104 (amazon hesabımda mevcut)

Butcem maks 150 tl

Arkadaşlar kusura bakmayın konu dışı olacak ama 3 oyun arasında kaldım. Yardımınızı istiyorum. Stean hesabı koleksiyonu yapıyorum denebilir takıntım var.

Battlefield 5 124 TL (Amazon hesabımda var. Aynı zamanda BF 1 de Steam hesabımda mevcut)

Resident Evil Village 134 TL (korku oyunları ile aram çok yok ama bu oyun tavsiye ediliyor çoğu kişi tarafından)

Mass efect legendary Edition 104 (Amazon hesabımda mevcut)

Bütçem maksimum 150 TL.

Resident Evil alabilirsin. Artık kimse ana konuyu umursamıyor koca oyunu 7 ve 8'den itibaren biliyorlar. Grafikler olsun gerçekçilik tatmin eder. Saydığın 2 oyun hesabında varsa Resident Evil al farklılık olur. Yorumlara ya da konuya bakıp bir karar verebilirsin istersen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı