CyHan_Atalay
Decipat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4
Ekran Kartı: ASUS RTX 2060
İşlemci: Intel i5 12400f
Ram: 16GB (8X2) Corsair
Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD
- Meslek
- Öğrenci
- RAM
- Corsair 16GB (modelin ismini tam bilmiyorum) 2113 mhz (stok ayarlarda çalışıyor. Normalde 3200 mhz gibi yüksek değerler normal çalışma hızı aslında.
- SSD veya HDD modeli
- ADATA LEGEND 700 (SSD), WD ELEMENTS 1TB (HDD)
- Ekran kartı
- Nvidia RTX 2060 (düz versiyon [super, ti deği])
- Anakart
- PRIME H610M-K D4
- İşlemci
- İntel İ5 12400F
Şu an da, 2024'ün haziran indirimleri (yaz indirimleri) başlamadan önce fiyatı hiç olmadığı kadar düşen/çok ucuz oyunları aldığım 3 oyunluk ufak bir sepetim var. Normalde Rust oyununu da hiç olmadığı kadar düştüğü için alacaktım ama oynayacak doğru düzgün bir ekip yok gibi. Bu 3 oyun da benim için ideal gibi gözüküyor.
Bu oyunları satın alma sebebim:
Iron danger: En başından beri indirimler de 1 dolara kadar düşen bir oyun. İndie oyun olarak Standart'ın üstünde gibi geliyor kendi türünün.
Chernobylite: Buna da şöyle anlatmaya başlayayım. Bu oyunu almak yerine belki 5 dolar daha üstüne koyup asıl almak istediğim oyunu başka indirimlerde de alırdım fakat her ne kadar ismi bahsedilmeyen, az çok ucuz bir oyun olsa da zamanında (Steam dolara geçmeden) önce bile ucuz olan ve yine pek ünlenemeyen oyun Dying Light gibi belki şaşırtıcı ve beklemediğim bir tecrübe yaşatır bana diye alıyorum. Buna ek olarak normal de 5.99 dolara kadar düşen bu oyun şimdi 4.94'e düşmüş.
Figment bundle: Bu bundle figment adında tam 2 oyunluk bir seri sunuyor bize. İlk oyununu Steam ücretsiz vermişti. Ben de o zamanlar Steam hesabımla yeni yeni ilgilenmeye başlamıştım ve sakin, chill (alışılması kolay) oyunlar arıyordum. Figment'te buna en çok yaklaşan oyundu. En azından alabileceğim oyunlar arasında. Çok beğendim hatta hikayesini bile bitirdim o yüzden de 2. oyununu almak istiyorum. (bundle olarak alırsam zaten ilk oyunu bende olduğu için indirimle birlikte yine fiyat indirimi oluyor böylece daha da düşmüş oluyor fiyatı)
Sizce mantıklı düşünüyor muyum? Biraz uzun oldu kusura bakmayın.
Bu oyunları satın alma sebebim:
Iron danger: En başından beri indirimler de 1 dolara kadar düşen bir oyun. İndie oyun olarak Standart'ın üstünde gibi geliyor kendi türünün.
Chernobylite: Buna da şöyle anlatmaya başlayayım. Bu oyunu almak yerine belki 5 dolar daha üstüne koyup asıl almak istediğim oyunu başka indirimlerde de alırdım fakat her ne kadar ismi bahsedilmeyen, az çok ucuz bir oyun olsa da zamanında (Steam dolara geçmeden) önce bile ucuz olan ve yine pek ünlenemeyen oyun Dying Light gibi belki şaşırtıcı ve beklemediğim bir tecrübe yaşatır bana diye alıyorum. Buna ek olarak normal de 5.99 dolara kadar düşen bu oyun şimdi 4.94'e düşmüş.
Figment bundle: Bu bundle figment adında tam 2 oyunluk bir seri sunuyor bize. İlk oyununu Steam ücretsiz vermişti. Ben de o zamanlar Steam hesabımla yeni yeni ilgilenmeye başlamıştım ve sakin, chill (alışılması kolay) oyunlar arıyordum. Figment'te buna en çok yaklaşan oyundu. En azından alabileceğim oyunlar arasında. Çok beğendim hatta hikayesini bile bitirdim o yüzden de 2. oyununu almak istiyorum. (bundle olarak alırsam zaten ilk oyunu bende olduğu için indirimle birlikte yine fiyat indirimi oluyor böylece daha da düşmüş oluyor fiyatı)
Sizce mantıklı düşünüyor muyum? Biraz uzun oldu kusura bakmayın.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: