Sitelerdeki sürelerden bahsediyorsanız evet öyle. Mesela 2 saat yazıyor üzerinde 2 saat sonra takas teklifini yolluyor. Ondan daha ucuz.CS'de skin almak istediğimde daha düşük fiyatlı görüyorum. Bunun olayı nedir kısa ve öz bir şekilde anlatır mısınız? Örneğin ben sipariş verdiğimde hemen mi geliyor elime yoksa bekletiyor mu vs?
CS'de skin almak istediğimde daha düşük fiyatlı görüyorum. Bunun olayı nedir kısa ve öz bir şekilde anlatır mısınız? Örneğin ben sipariş verdiğimde hemen mi geliyor elime yoksa bekletiyor mu vs?
Yani beklemek gerekiyor değil mi? topluluk pazarından 10 tl fazla vererek hemen almaya sence değer miŞimdi Steam fiyatı 100 TL olan bir AWP var.
100 TL fiyatına bir 100 kişi koymuş diyelim. 100 kişi koyduğu için o skini satmak isteyenler daha ucuza vermek zorunda kalıyor çünkü sıra onlara gelene kadar zaman geçiyor. Bunu bilen kullanıcılar ise awpyi 90 TL'ye sipariş veriyor. Eğer satıcı 90TL'ye koyarsa o kişi otomatik o skini alıyor.
Yani beklemek gerekiyor değil mi? Topluluk pazarından 10 TL fazla vererek hemen almaya sence değer mi?
Ne yapmak istediğinizi yazarsanız daha iyi sağlıklı bir şekilde cevap verebilirim.
Acelen yoksa sipariş ver. Kalan 7tlye baska bişey alirsin.Hocam benim almak istediğim skin 16 TL 9 TL'ye de sipariş verenler olmuş sence hemen almaya değer mi demek istedim.
Hocam benim almak istediğim skin 16 TL 9 TL'ye de sipariş verenler olmuş sence hemen almaya değer mi demek istedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.