Bilgisayarım Spec Ops The Line oyununun önerilen sistem özelliklerini geçmesine rağmen açılmıyor. Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulama yaptığımda ise bir dosa eksik ve indirilecek diyor ancak hiçbir zaman indirmiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Aşağıdaki konumdan belirtilen DLL dosyasını silip DirectX kurulumunu yapınız. Kurulum esnasında Bing Bar yükleme seçeneğini devre dışı bırakabilirsiniz. Buna ihtiyacınız yok.
Die Microsoft DirectX®-Endbenutzer-Runtime installieren eine Reihe von Laufzeitbibliotheken aus dem Legacy-DirectX SDK für einige Spiele, die D3DX9, D3DX10, D3DX11, XAudio 2.7, XInput 1.3, XACT und/oder Managed DirectX 1.1 verwenden. Beachten Sie, dass dieses Paket die auf Ihrem...
www.microsoft.com
Sorun çözülmezse sıfırdan yeni bir rapor oluşturun.
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
Oyunun .exe dosyası Binaries\Win32\SpecOpsTheLine.exe konumunda. Dilerseniz ilk önce .exe dosyasına sağ tıklayıp özellikler dedikten sonra uyumluluk sekmesinden oyunu Windows 7 ile çalıştırmayı deneyin. Olmazsa Process Monitor'u aşağıdaki bağlantıdan indirip deneyin. Bu biraz daha eski sürümü. Dosyayı kendim yüklemiştim.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Oyunun .exe dosyası Binaries\Win32\SpecOpsTheLine.exe konumunda. Dilerseniz ilk önce .exe dosyasına sağ tıklayıp özellikler dedikten sonra uyumluluk sekmesinden oyunu Windows 7 ile çalıştırmayı deneyin. Olmazsa Process Monitor'u aşağıdaki bağlantıdan indirip deneyin. Bu biraz daha eski sürümü. Dosyayı kendim yüklemiştim.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Bu bilgi için teşekkürler ve söylediğiniz işe yaradı ama şimdi ise 0cx000007b hatası geldi.Ama bu sizin için galiba kolay bir sorun
Düzeltme:Şimdi steam üzerinden açtığımda yine aynısı var ancak dosya konumundan açarken uyarı da olsa tepki veriyor
Verdiğim bağlantıdan Process Monitor'u indirip rapor oluşturursanız yardımcı olmaya çalışırım. Process Monitor'u buradan indirin. Bu biraz daha eski sürümü. Diğerinde sorun çıktığı için bir de bununla deneyin.