Çözüldü Steam Spec Ops The Line açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

adilefeniksarli

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarım Spec Ops The Line oyununun önerilen sistem özelliklerini geçmesine rağmen açılmıyor. Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulama yaptığımda ise bir dosa eksik ve indirilecek diyor ancak hiçbir zaman indirmiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Çözüm
Sorun çıkaran arkadaşımız D3DX9_42.dll dosyası.

Aşağıdaki konumdan belirtilen DLL dosyasını silip DirectX kurulumunu yapınız. Kurulum esnasında Bing Bar yükleme seçeneğini devre dışı bırakabilirsiniz. Buna ihtiyacınız yok.

C:\Windows\SysWOW64\D3DX9_42.dll

Sorun çözülmezse sıfırdan yeni bir rapor oluşturun.
bir dosya eksik ve indirilecek diyor

Steam/logs/content_log.txt dosyasını paylaşın lütfen. Hangi dosyanın indirilmeye çalışıldığına bakalım.

Bunun haricinde bir de hata raporu oluşturup paylaşmanızı isteyeceğim.

Steam/logs/content_log.txt dosyasını paylaşın lütfen. Hangi dosyanın indirilmeye çalışıldığına bakalım.

Bunun haricinde bir de hata raporu oluşturup paylaşmanızı isteyeceğim.

bu dosya galiba

Dosya Ekleri

• content_log.txt
    48,2 KB · Görüntüleme: 50
Process Monitor raporunu da paylaşın lütfen.
Oyunun klasörüne baktığımda oyunun exe'sini bulamıyorum eksik olan dosya bu olabilir mi yoksa başka dosyaların içerisinde midir ?

Process Monitor raporunu da paylaşın lütfen.

prcs.PNG

Şu an böyle bir hatayla karşılaştım. Galiba iade etmem gerekecek

Son düzenleme:
Oyunun .exe dosyası Binaries\Win32\SpecOpsTheLine.exe konumunda. Dilerseniz ilk önce .exe dosyasına sağ tıklayıp özellikler dedikten sonra uyumluluk sekmesinden oyunu Windows 7 ile çalıştırmayı deneyin. Olmazsa Process Monitor'u aşağıdaki bağlantıdan indirip deneyin. Bu biraz daha eski sürümü. Dosyayı kendim yüklemiştim.

Oyunun .exe dosyası Binaries\Win32\SpecOpsTheLine.exe konumunda. Dilerseniz ilk önce .exe dosyasına sağ tıklayıp özellikler dedikten sonra uyumluluk sekmesinden oyunu Windows 7 ile çalıştırmayı deneyin. Olmazsa Process Monitor'u aşağıdaki bağlantıdan indirip deneyin. Bu biraz daha eski sürümü. Dosyayı kendim yüklemiştim.

Bu bilgi için teşekkürler ve söylediğiniz işe yaradı ama şimdi ise 0cx000007b hatası geldi.Ama bu sizin için galiba kolay bir sorun :)
Düzeltme:Şimdi steam üzerinden açtığımda yine aynısı var ancak dosya konumundan açarken uyarı da olsa tepki veriyor

şimdi ise 0cx000007b hatası geldi.

Verdiğim bağlantıdan Process Monitor'u indirip rapor oluşturursanız yardımcı olmaya çalışırım. Process Monitor'u buradan indirin. Bu biraz daha eski sürümü. Diğerinde sorun çıktığı için bir de bununla deneyin.

yanlış olmadıysa tekrar atabilirim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı