Steam takas isteyen yabancı

RosTR4L

Hectopat
Arkadaşlar öncelikle merhaba bir yabancı benimle takas yapmak istedi ben Steam'den takasta dolandırılmam deyip kabul ettim. Sonra benim tüm envanterim için(300) iki skin teklif etti(500) kabul ettim sonra trade URL mi istediği için kabul etmedim. Dolandırıcı mıdır? Bitskins falan diyordu. Eğer yasak değilse yabancının Steam profilini atabilirim.

Dolandırılmak için çabalıyorsunuz resmen hocam, girmeyin böyle toplara.

Başka bir envanterden attı, istediğini seç vb. dedi ya da onun size yazdığı profilinin envanteri gizliydi değil mi?

Onun hesabında çöp eşyalar vardı arkadaş olarak eklemişti beni zaten eğer yasak değil ise profili atabilirim.

Dolandırıcıdır, daha dün Discord'dan hesapları çaldırıyordum Kaspersky olmasa, bu da skin (ç)alma yöntemi işte.

Bir kişi 300 liralık şey için neden 500 lira versin? Bu alışverişten nasıl bir kar elde edecek? Muhtemelen bir yolla seni dolandıracaktır.

Ben de sizler gibi düşünüyorum ama hesabı dolu dolu olunca emin olamadım. Ve bir sorum daha olacak bir başkasının trade URL mizi bilmesi sıkıntı yaşatır mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…