Steam tam olarak bitti

Epic nasıl iflas edicek arkasında Tencent var? Unreal Engine var, fortnite var dediğin imkansız.

Konuyla Steam'in alakası ne açar mısınız biraz?

Bende steam indirirken hiç durmuyor hiç 0'a inmezken Epic de bir iniyor bir daha çıkmıyor. Bu yüzden STEAM.

Kişisel merakım adına soruyorum: Ödemeyi nasıl yaptınız da sorun yaşadınız?
Banka kartı ödemesi ile gerçekleşti. Banka ile 3-4 defa görüşüp farklı farklı banka görevlilerinden aldığım onay aynen şu "Ödeme alıcı bankaya ulaştı olarak görünüyor." Ayrıca steam iadenin 30 gün sürebileceğini söyledi, olayın üstünde 3 ay geçti bi iade gerçekleşmedi.

Fakat Steam'e bu duruma dair defalarca destek talebi oluşturmama rağmen olumlu bir yanıt alamadım. O gün bu gündür, kullanmayı bıraktım Steam'i. Bundan sonra doğrudan firmasından, yada Epic gibi yerlerden almayı düşünüyorum.

Bu arada, olayı şu şekilde fark ettim. Ödemeyi Steam ret etti, daha sonra tekrar denediğimde yetersiz bakiye dediğinde bakiyeyi çektiğini fark ettim.

11 yıllık hesaba sahibim 1000+ para yatırma işlemi yapmışımdır hiçbir sorun yaşamadım. Bu sizin talihsizliğiniz olmuş enteresan bir olay.

11 yıllık hesaba sahibim 1000+ para yatırma işlemi yapmışımdır hiçbir sorun yaşamadım. Bu sizin talihsizliğiniz olmuş enteresan bir olay.
Bende uzun yıllar bir Steam kullanıcısıydım ancak insanın da canı yanınca bir daha aynı riski göze almak istemiyor. Belki benim bile 1000'leri aşan ödemelerim olmuştur. (Büyük ihtimalle daha bile fazlası)

Her oyunu kendi uydurduğu sapan saçma(!) launcherı üzerinden değil "One Ring for Rule them All" mantığı ile fiyat farkı $20-30 olmadığı sürece Steam üzerinden alıyorum ki tek bir yerde bulunsunlar.
Her formattan sonra 5-6 tane istemci kurmak her birinin ayrı ayrı güncellemeleri ile uğraşmaktan sıkıldım. Bkz. Origin yaptığı saçmalığın farkına varıp geri dönüyor Steam'e. Boş yere BF3, BF4, BF1 benim Origin üzeride kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…