Steam tam olarak bitti

Tamam arkadaşlar. Epic çok bedava oyun veriyor. Steam de vermeye başlamaz ise kullanıcısı azalabilir dedim. Yemediğim laf, yemediğim linç kalmadı. Hepinize cevap veremeyeceğim için üzgünüm.

Bu kadar kolay biteceğini sanmıyorum, epicgames rekabeti kızıştırıyor sadece ve bu bizlerin işine yarıyor.

Oldu arkadaşım. Steam de ben daha fazlasını veriyorum deyip RDR2 versin ister misin? Adamlar neyi ispatlayacak daha?

Epic önce bir arayüzünü, gereksiz işlemci kullanımı sorununu çözsün, topluluk getirsin. Ondan sonra ancak rekabet edebilecek düzeye gelir.

Şu an Epic kütüphanesi ile crackli oyun kütüphanesi arasında gram fark yok.

Epic'in arkasında Tencent var yani Epic daha çok bedava oyun verebilir. Epic'in hayatta kalma sebebini tek Fortnite'a bağlayan arkadaşa dedim. Ben ise Epic Games'i Portal 3, Half-Life 3, getirtme potansiyeli olduğu için seviyorum

İnsanlar Epic'den ücretsiz oyununu alıyor, çıkıyor.
A, bu ben değil miyim?

Edit:

"Ne kazanması ne kaybetmesi, bence Steam birisinin kendisiyle rekabet etmeye çalıştığını hissedememiştir bile."
Tabi abartılı cümle kullandım, Epic Games Steam'e karşı yükselmek için kampanyalar yapması doğal, sonuçta neredeyse tekel olmuş bir firmayı yenmeye çalışıyor.

Ayrıca bu tuhaf "Steam tam olarak bitti" başlığı nedir? Oyunlara yorum yazamadığımız Epic Games Store ne ara Steam'i yenmiş?

Aynen. İnsanlar bir sürü oyun aldığı Steam hesabını bırakıp Epic'e geçiyor değil mi. Bence de bitti. Haklısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…