Steam tam olarak bitti

Tamam arkadaşlar. Epic çok bedava oyun veriyor. Steam'de vermeye başlamaz ise kullanıcısı azalabilir dedim. Yemediğim laf, yemediğim linç kalmadı. Hepinize cevap veremeyeceğim için üzgünüm.

İnsanların sana ne dediğine bakma onlar linci tayfadır ve haklısınız Steam'de çok oyunum var diye silmiyorum onun dışında Steam bitti sayılır.

İnsanların sana ne dediğine bakma onlar linci tayfadır ve haklısınız Steam'de çok oyunum var diye silmiyorum onun dışında Steam bitti sayılır.

Steam bitti mi sayılır? Steam dediğimiz şey YouTube, Twitch, Instagram hatta Facebook gibi aynı zamanda bir üretim ve sosyal medyadır. Steam'in oyun satış kısmını çıkarın sosyal medya kısmıyla bile bitmez. İçeriği bu kadar geniş bir sosyal medya bile gösteremezsiniz.

Steam bitti mi sayılır? Steam dediğimiz şey YouTube, Twitch, Instagram hatta Facebook gibi aynı zamanda bir üretim ve sosyal medyadır. Steam'in oyun satış kısmını çıkarın sosyal medya kısmıyla bile bitmez. İçeriği bu kadar geniş bir sosyal medya bile gösteremezsiniz.

Gabenın uyanırsa belki.

Steam bitmiş ha :D :D.Evet belki Epic çoğu oyunu bedavaya vermiş olabilir ama arayüzü, indirme hızı berbat. Ayrıca gaben yine yaz indirimlerinde parayı kırmıştır. Sea of Thieves gibi fiyatı çok pahalıya satılan bir oyuna 61 TL gibi harika bir fiyata sattığında tekrardan gönlümü kazanmıştır. Epic ne yaparsa yapsın, Steam'i geçemez.

Ne yapsalarda Steam'ı geçemezler.

Haklı olabilirsin bende Steam'in gitmesini istemiyorum kişisel olarak çünkü gabe newel benim en sevdiğim yapımcıdır şu anda bile sıkılmadan bir sürü mod çıkarılan Left 4 Dead 2 hala speedrunları yapılan Half-Life ama gabe in bira göbeği bırakmak yerine çalışması lazım.

ne kadar boş bir thread steam bedava oyun vermiyormuş diye ağlamalar arkadaşım steamde zaten ücretsiz oyunlar için ayriyetten yer var. koskoca valve bi kıçıkırık epic games beleş oyun vermiş diye bitti aynen kardeşim bitti o half life alyx l4d2 tf2 csgo felan zaten kimse oynamıyo bu oyunları herkes hemen bi fırsat bekliyodu bedava oyun fırsatı hemen gördüler epic games bedava oyun veriyo oraya taşınmaya karar verdiler

Ne kadar boş bir thread Steam bedava oyun vermiyormuş diye ağlamalar arkadaşım Steam'de zaten ücretsiz oyunlar için ayriyeten yer var. Koskoca Valve bir kıçıkırık Epic Games beleş oyun vermiş diye bitti aynen kardeşim bitti o Half-Life alyx L4D2 TF2 CS:GO falan zaten kimse oynamıyor bu oyunları herkes hemen bir fırsat bekliyordu bedava oyun fırsatı hemen gördüler Epic Games bedava oyun veriyor oraya taşınmaya karar verdiler

Bende bitmesini istemem ve hala eski olup oynadığım Valve oyunları var Left 4 Dead 2 TF2
Falan ama gabenın uğraşması lazım ama gabe bir de anlıyorum bir yandan Epic bir yandan Riot
O da haklı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı