Steam this is automatic message

Dostum sakın başka bir hesaba aktarma. Hesabını api key aracılığı ile çalmışlar. Şifreni değiştir ve api keyini kaldır. Aynı tuzağa bende düşmüştüm. Skinleri başka bir hesaba aktarınca bot aracılığı ile ilk takas teklifini reddedip kendi hesaplarına yolluyorlar steam guarddan da sen kendine yolladığını sanıyorsun. Sakın takas yapma.

Eşyalarını aktar hem de seri bir şekilde 1 saat içinde sınırsız ban alacaksın.

@Pierry kızmayın hocam sakin .
H.

Hocam ama nasıl Steam gibi bildiri atıyorlar bu kadar ilerledimi hainler?

Bildiri dediginiz sey sadece üyenin profil bilgilerini degistirmekten ibaret. Valve bilgilendirme yapacak olsa destek bölümü disinda baska bir yerden irtibata gecmez. Profil bilgileriniz degistiriliyorsa bu hesabinizin baskalari tarafindan ele gecirildigi anlamina geliyor.

Sakın ama sakın ciddiye alma! Steam böyle saçmalıklar yapmaz hesabına. Profilini değiştirmez, yazılar yazmaz. Aynısı bana da oldu. Adımı "trade / banned" yapmışlar. Profilime de ban! Yazmışlardı. Son zamanlardaki bir api açığını kullandıklarını duymuştum.

arkadaslar peki bu api şeyisini kapatmam herhangi bi işlevimi engeller mi o pislik siteler dışında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…