Anlasildi. Gecmis olsun tekrar.
Dostum sakın başka bir hesaba aktarma. Hesabını api key aracılığı ile çalmışlar. Şifreni değiştir ve api keyini kaldır. Aynı tuzağa bende düşmüştüm. Skinleri başka bir hesaba aktarınca bot aracılığı ile ilk takas teklifini reddedip kendi hesaplarına yolluyorlar steam guarddan da sen kendine yolladığını sanıyorsun. Sakın takas yapma.Arkadaslar ne olur yardım edin çok korkuyorum hesabıma bir sey mi oldu diye hayatımda hiç hile ve benzeri şeyler açmamama rağmen böyle bir uyarı yazıyor. Bu ne demek oluyır yardım edin. Steam bilgilerimi falan hep gizlemisler hepsini açtım yeniden. Mail falan da gelmedi. Bu uyarı mıdır ki?
Eki Görüntüle 577665
Eşyalarını aktar hem de seri bir şekilde 1 saat içinde sınırsız ban alacaksın.
Dostum sakın başka bir hesaba aktarma. Hesabını api Key aracılığı ile çalmışlar. Şifreni değiştir ve api Key'ini kaldır. Aynı tuzağa bende düşmüştüm. Skinleri başka bir hesaba aktarınca bot aracılığı ile ilk takas teklifini reddedip kendi hesaplarına yolluyorlar Steam guarddan da sen kendine yolladığını sanıyorsun. Sakın takas yapma.
Steam gibi bildiri atıyorlar
Generate
Valve, Steam destek bölümü disinda kimseyle irtibata gecmez. Profil bilgilerini degistirmek bildiri sayilmaz.
Anlayamadım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.