Steam this is automatic message

bu oyun böyledir, adam gibi duranlara ban atar hile kullananlar keyifle oynar . Hesabıma bir şey olmasın da csgo umurumda değil. 1 kere bile sövmemisimdir chatte

Bu oyun böyledir, adam gibi duranlara ban atar hile kullananlar keyifle oynar . Hesabıma bir şey olmasın da csgo umurumda değil. 1 kere bile sövmemisimdir chatte
Bedava skin icin bir yere kayit oldunuz mu? Kayit olmadiysaniz dolandiricilik yaptiniz mi? Bosu bosuna trade bani atmazlar.

adam gibi duranlara ban atar

Ortada ban falan yok. Hesabınız giriş yaptığınız skin sitelerinden dolayı API dolandırıcılığına maruz kalmış. Kesinlikle öğeleri başka hesaba takaslamayın.

Konudaki adımları eksiksiz bir şekilde uygulayın.

Dostum bir haltlar yemişsin işte. Neden bana gelmiyor da sana geliyor sence? Belki de sahte bir sitede giriş yaptın ve onlar yaptı. Belki bir arkadaşın hesabında bir şey yaptı ama o hesap bir şekilde bu hale geldi. Orada yazan metni Google Translate'e yazsan da yazılanlara benzer şeyler alacaksın. Aksiyon kısmı sence.

ya sanırım şey olmuştu bu hesabımı bi kaç kere kuzenim kullanmıştı o da bynogameden oturum açmıştı heralde bir kere de csgo polygona ben girdim ama hiç bi şey almadım ben kuzenim de 5 yıl önce girmişti

ya sanırım şey olmuştu bu hesabımı bi kaç kere kuzenim kullanmıştı o da bynogameden oturum açmıştı herhalde bir kere de csgo polygona ben girdim ama hiç bi şey almadım ben kuzenim de 5 yıl önce girmişti
Aynen, kesin kuzeniniz girmistir. Bir seyler yaptiniz yoksa bosu bosuna size takas bani atip CS:GO'dan yasaklamazlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı