daha detaylı anlatır mısınGüvenli efendim
Trojan yoktur, 3. parti yazılım olduğu için antivirüs programlarının öyle anlaması normal.
Yanlış bilgi verme. Tamamen güvenli isterseniz daha detaylı anlatırım.
daha detaylı anlatır mısınGüvenli efendim
Trojan yoktur, 3. parti yazılım olduğu için antivirüs programlarının öyle anlaması normal.
Güvenli efendim.
Kanıt?Güvenli değil iyice içine girdim.
Kanıt?
Bilmediğiniz şeyler var. Steamtools virüslü değil. Sistemi ise Steam'den herhangi bir oyunu satın aldığımızda manifest dosyaları oluşur. Bu dosyaları bir yerde toplanır sonra bir tane Lua betiği oluşturulur oyunun bilgilerini yazdığı sonra steamtools bir tane Steam'ın Config klasörüne bir tane klasör oluşturur bu da Steam'e kaydedir steamtools manifestlei ve Lua'ları attığımızda Lua'lar Config'deki klasöre gider manifestlerde depotche yani oyunu satın aldığımzda manifestlerin oluştuğu klasörlere atılır böylece oyunlar Steam'de gözükür. Ban sebebi yoktur çünkü Steam bunu göremez ve Lua betiği neredeyse tüm oyunlarda kullanılıyor.
Her şeyini sildim kendiniz bakabilirsiniz çok kolay sadece şöyle söyleyeyim kısaca keylogger var ve greenluma kullanabilirsiniz daha iyi.
Keylogger.
Resimsel kanıt atabilir misin kanıt olmadan bir şey iddia edemezsin.
Kanıt?Dostum onun yerine kendi uygulamamı geliştirdim steamtoolsda virüs var zaten inkar etme çok belli zaten steamtoolsla aynı şekilde çalışıyor ama virüssüz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.