Steam Tools güvenilir mi?

Yapıp silerseniz bir şey olmaz ama oyunlarda olmaz ben öyle yapmıştım sıkıntı olmadı.
hocam şimdi youtubeda bir eleman var fc 25 Demosunu steamden indirdikten sonra içine Discord sunucusunda paylaştığı bir kaç dosyayı attıyor. Ardından oyunu tam sürüm haline getiriyor. Olur mu öyle şey dedim ve denedim. Hakikaten oluyormuş ancak steam tools indirmeden yaptım bu uygulamayı. Şimdi de Discord sunucusunda çok daha fazla oyunda (örneğin rdr2, gta 5) aynı uygulamayı steam tools ile yapıp oynayanları gördüm ama güvenemedim. Laptopu babamla ortak kullandığımız için de virüs bulaşmasından korkuyorum (iş ile alakalı dosyaları giderse gg)

Hocam şimdi YouTube'da bir eleman var FC 25 demosunu Steam'den indirdikten sonra içine Discord sunucusunda paylaştığı birkaç dosyayı attıyor. Ardından oyunu tam sürüm haline getiriyor. Olur mu öyle şey dedim ve denedim. Hakikaten oluyormuş ancak Steam Tools indirmeden yaptım bu uygulamayı. Şimdi de Discord sunucusunda çok daha fazla oyunda (örneğin RDR2, GTA 5) aynı uygulamayı Steam Tools ile yapıp oynayanları gördüm ama güvenemedim. Laptopu babamla ortak kullandığımız için de virüs bulaşmasından korkuyorum (iş ile alakalı dosyaları giderse gg)

FC 25'i ben parayla aldım FC 24 oynamak istiyorum nostalji için o da olur mu?

hocam şimdi youtubeda bir eleman var fc 25 Demosunu steamden indirdikten sonra içine Discord sunucusunda paylaştığı bir kaç dosyayı attıyor. Ardından oyunu tam sürüm haline getiriyor. Olur mu öyle şey dedim ve denedim. Hakikaten oluyormuş ancak steam tools indirmeden yaptım bu uygulamayı. Şimdi de Discord sunucusunda çok daha fazla oyunda (örneğin rdr2, gta 5) aynı uygulamayı steam tools ile yapıp oynayanları gördüm ama güvenemedim. Laptopu babamla ortak kullandığımız için de virüs bulaşmasından korkuyorum (iş ile alakalı dosyaları giderse gg)
Hocam cidden oldumu

Biri güvenli diyor biri güvenli değil diyor oğlum güvenli veya güvenli değil demek yerine şu şu yönden güvenli şu şu yönden güvenli değil diye açıklasanıza biz de anlayalım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı