Bir zararlı yazılımın zararlı olması için kanıt gerekir.Aga korsan yazılımın neyin kanıtı olacak saçmalama birde ısrarla kanıt arıyosun.
Bir zararlı yazılımın zararlı olması için kanıt gerekir.Aga korsan yazılımın neyin kanıtı olacak saçmalama birde ısrarla kanıt arıyosun.
Steam Tools kullanıcağına paylaşımlı hesap al daha güvenilirdir emin ol.Adam korsan yapmamış sadece virüslü dosyadaki virüsleri temizlemiş yapmış.Korsan yazılım diye düşünmüyorum çünki ismi Steamtools SteamAraçları.
Steam Tools kullanıcağına paylaşımlı hesap al daha güvenilirdir emin ol.
Çok eminsin yazdıklarından, antivirüsler backdoor ve trojan gibi virüsleri algılamıyor bile, korsan yazılımı öneremezsin güvenilir diyemezsin.Adam virüsleri temizlemiş, Kendisi Türkiye'nin en iyi tersine mühendislikden anlayadan adamlarından biri.Hatta en iyisi bile benim tanıdığım Kendi başına geliştirdiyi antivirüsü var.Hemde Yaptigi Virüs analizlerinin hepsi doğru çıkıyo.
Bu cümleyi kuran adamla ben daha muhattab olmam antivirüsleri gerçekten virüslerden arındırıyo temizliyo sanıyor asıl virüs antivirüsler aslında bundan haberin bile yok verilerini çalıyolar.Antivirusler hep dogru söylemez.Ona göre Analiz lazım.Ve bu arada antivirus ne için nasıl Trojeni algilamiyo.Antivirusler bunun için yaratılmış.Ve adam size Programı ücretsiz sunmuş.
Birde koruma vardı dll koruması. Değiştirince algılıyordu onu kaldırdım. SteamTools açık kaynak olduğunu söylüyor ama ben kaynak koduna bakmadan yaptım.Steamtoolsdaki verileriniz çalınma sebebi.Programı çalıştırdığınız zaman bilgileriniz domaine gidiyo.Ve böylelikle çala biliyolar domainlerde virüslü oldugu için adam Domainlerden temizlemiş.Ve otomatik güncelleme sistemini bozmuşki virüslü olmasın.
Yanlış Pozitif diye bir şey var.Mesela Antivirusler Cheat engineyi virüs algılar.İnjectoru bazen virüs algılar
Burada gülecek durum yok.Sizin kullandığınız antivirüs galiba aglilamiyo
Evet.Doğru diyosunuzBirde koruma vardı dll koruması. Değiştirince algılıyordu onu kaldırdım. SteamTools açık kaynak olduğunu söylüyor ama ben kaynak koduna bakmadan yaptım.
Çok eminsin yazdıklarından, antivirüsler backdoor ve trojan gibi virüsleri algılamıyor bile, korsan yazılımı öneremezsin güvenilir diyemezsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.