Ne alaka kanka binlerce liralık oyunu ücretsiz veren bir yazılım nasıl korsan sayılmıyor çok komiksin.Evet.Doğru diyosunuz
Steamtools korsan sayılmaz bence. Çünkü mantığı sadece ücretsiz oyun vermek değil başka araçlarda var içinde.
Ne alaka kanka binlerce liralık oyunu ücretsiz veren bir yazılım nasıl korsan sayılmıyor çok komiksin.Evet.Doğru diyosunuz
Steamtools korsan sayılmaz bence. Çünkü mantığı sadece ücretsiz oyun vermek değil başka araçlarda var içinde.
Gülerek cevap vermeye çalışıyosunuz. Ama diyecek bir söz bulmuyosunuz tepki vermesiniz daha iyiEvet.Doğru diyosunuz
Sizin kullandığınız antivirüsde çok komik.Trojana heralde paint dosyasi felan diyor.Ne alaka kanka binlerce liralık oyunu ücretsiz veren bir yazılım nasıl korsan sayılmıyor çok komiksin.
Burada hata yapmış, evet korsan.Ne alaka kanka binlerce liralık oyunu ücretsiz veren bir yazılım nasıl korsan sayılmıyor çok komiksin.
evet.DoğruBurada hata yapmış, evet korsan.
Bir de koruma vardı DLL koruması. Değiştirince algılıyordu onu kaldırdım. Steamtools açık kaynak olduğunu söylüyor ama ben kaynak koduna bakmadan yaptım.
Virustotal ise güvenilir değil steamtools.exe'de zararlı olabilecek domain bulmuştum ve virustotal de gözüküyordu 0 tespitli olsa dahi.Steamtools un klasörünü tarattırdım Core.dll dosyasında virüs çıktı sadece.
furcate.eu dene ve bu arada steam toolsa ta online desteği yoktur ama nightlight laucnher diye bir şey var rdr2 gta 4 ve 5 in rockstar doğrulamasını ngeçebiliyorsunuz(online destek olmadığı için normalde geçemezsiniz ama bu uygulama onu düzeltiyor)Hocam o sitelere baktımda çoğu çalışmıyor ya.
cidden güvenlimi acil cevapUygulama güvenilir ama sadece Steam Tools işinize yaramaz Steam Tools'u çalıştırmanız için size RAR dosyaları lazım olacaktır onları da sitelerden bulabilirsiniz benim bildiğim kadarıyla hiçbir site ücretsiz Steam Tools'tan oyun vermiyor.
Güvenli versiyonu var bende tersine mühendislik ettim.furcate.eu dene ve bu arada steam toolsa ta online desteği yoktur ama nightlight laucnher diye bir şey var rdr2 gta 4 ve 5 in rockstar doğrulamasını ngeçebiliyorsunuz(online destek olmadığı için normalde geçemezsiniz ama bu uygulama onu düzeltiyor)
cidden güvenlimi acil cevap
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.