Steam Tools güvenilir mi?

Arkadaşlar R. E. P. O oyununu indiriceğimde almak istemiyorum Steam Tools diye bir şey gördüm sizce güvenilir mi VirusTotal safe gösteriyor.
şahsen ben uygulamayı çok kullandım bişi olmadı ama size tavsiyem alacanız oyunu aldıktan sonra uygulamayı geri silmeniz güveli olacaktır

Arkadaşlar R. E. P. O oyununu indiriceğimde almak istemiyorum Steam Tools diye bir şey gördüm sizce güvenilir mi VirusTotal safe gösteriyor.
SteamDB’den almak istediğiniz oyunun game ID’sini bulup FaresTop’a girerseniz, size bir .zip dosyası verir. Dosyayı ayıklayıp içindeki dosyaları SteamTools simgesinin üzerine sürükleyin. Ardından Steam’i yeniden başlattığınızda oyun kütüphanenizde görünür.

Not: Bu işlem oyunun lisansını vermez. Sadece Steam’in DLC sistemini kandırır. SteamTools kapalıyken Steam’e girerseniz oyun kütüphanede görünmez.

Ek bilgi: Rockstar, EA vb. oyunlarda Steam tarafını kandırılabilir; ancak bu platformların kendi launcher’ları kandırılamaz. Bu tür oyunları çalıştırmak için ayrıca oyun klasörüne bypass dosyaları gerekir. Rockstar için NGLG kullanılabilir.

SteamDB'den almak istediğiniz oyunun game ID'sini bulup Farestop'a girerseniz, size bir. ZIP dosyası verir. Dosyayı ayıklayıp içindeki dosyaları steamtools simgesinin üzerine sürükleyin. Ardından Steam'i yeniden başlattığınızda oyun kütüphanenizde görünür.

Not: Bu işlem oyunun lisansını vermez. Sadece Steam'in DLC sistemini kandırır. Steamtools kapalıyken Steam'e girerseniz oyun kütüphanede görünmez.

Ek bilgi: Rockstar, EA vb. oyunlarda Steam tarafını kandırılabilir; ancak bu platformların kendi Launcher'ları kandırılamaz. Bu tür oyunları çalıştırmak için ayrıca oyun klasörüne bypass dosyaları gerekir. Rockstar için nglg kullanılabilir.

Gerçekten işe yarıyor mu? Bana pek mümkün gelmedi sunucu tarafı lisans kontolü yok mu hiç nasıl çalışıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı