Steam TROY ile alışveriş yapma

Ziraat Bankası TROY kartım var, Steam'de ve Epic'te çalışır mı?
Steam desteklemiyor, Epic Games ise direk "Ziraat Bankası" adı altında desteği mevcut.
Steam için sadece VISA, Mastercard, American Express. Başka bir yöntem olarakta bakiye kodu alabilirsiniz.

🤦 O kadar da söyledim bankada steam'den oyun alıyorum diye
Hükümetin bankası olduğu için yerli olan TROY'a zorluyorlar ne yazıkki. Bazıları VISA almayı başardığını söylüyor ama son yıllardır komple TROY dağıtıyorlar diye biliyorum şahsen.

Hükümetin bankası olduğu için yerli olan Troy'a zorluyorlar ne yazıkki. Bazıları VISA almayı başardığını söylüyor ama son yıllardır komple Troy dağıtıyorlar diye biliyorum şahsen.
İşbankası Visa kartım var. Ona havale yaparım ama para kesintisi olacak işte. O biraz sıkıcı

Geçen ay Yapı Kredi'den yeni kart çıkarttırdım. Direkt TROY olarak sisteme girmişler. Mobil uygulamadaki kart resimden görüp yurt dışında kullanacağım için Visa'ya çevirmek istediğimi belirttim arayıp. Diğerini iptal edip basım aşamasındayken Visa'lı yeni versiyonu gönderdiler. Kart değişimi için talepte bulunabilirsiniz ziraat için de böyle opsiyon söz konusuysa.

@Lava Catopuma bankanızı arayın ve Visa ya da Mastercard talebinde bulunun. Muhtemelen "Troy alırsanız şu kadar çip, şu kadar bonus bilmem ne" diyecekler, reddedin. Ziraat Bankası biraz uğraştırıyor Troy'dan vazgeçirmemek için ama çok ısrar ettiğinizde seve seve gönderiyorlar.
Eyvallah denerim olmadı şubeye giderim 🙂

Technopat Haberler

Geri
Yukarı