Steam Ücretsiz Random Key Alma Rehberi

Auto Clicker bir süre sonra yemiyor. Fixlendi. Silmeden açılmıyor uygulama. Tekrar yükleyince düzeliyor fakat bir süre sonra para vermeyi durduruyor. 50K'da kaldım. Ne güzel gold key alacaktım.

Son düzenleme:
Auto Clicker bir süre sonra yemiyor. Fixlendi. Silmeden açılmıyor uygulama. Tekrar yükleyince düzeliyor fakat bir süre sonra para vermeyi durduruyor. 50K'da kaldım. Ne güzel Diamond Key alacaktım.
Başka bir auto clicker yükleyip deneyin zaten aynı işlevi görüyorlar. Bu arada diamond key çalışıyor mu emin değilim. Ben bir tane gold key almıştım, ve kendim kullanamamıştım, bu ürünü etkinleştirmek için başka bir ürün sahibi olmanız gerekiyor demişti. Ancak çöpe gitmesin diye sosyale kodu yazmıştım bir arkadaşın Steam'inde çalışmıştı. Fakat en ucuz Random Key'ler %100 çalışıyor.

O zaman 16K'lık alayım 3-4 tane. Sonra silerim. Büyük ihtimal o çıkanlar mod falan.
Edit: Şimdi en ucuz keyden 1 tane açtım. İçinden 3 oyun çıktı. Oyun sayım 107'ydi 110 oldu. + Olarak kartları bile var. Şansım yaver gitti. Tek attım.

Son düzenleme:
Bununla uğraşacağıma beleş Epic Games oyunlarını toplayıp, 5-10 TL'ye indirim geçtikten sonra satarım, bu şekilde daha fazla kazanırım.
Bence uğraşmaya değmez ve pek bana güvenli gözükmedi.
Şansa bak fena olmayan 3 oyun bide kartlı
Oyun bulunamayınca girilir.

Telefonu kullanmıyorken açarım, bırakırım bir yere ekranın kapanmasınıda önlerim, oh mis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…