Steam Ücretsiz Random Key Alma Rehberi

Öncelikle bu uygulamadan zamanında çok kazanç elde ettim ve edindiğim birkaç bilgi var. Uygulamadaki çarkı çevir butonuna 10. defa bastığınızda karşınıza reklam geliyor ( direk moderatörlerden öğrendim) eğer siz bunu her 9. basışta çark kısmını kapatıp yeniden açıcak bir sistem kurarsanız(benim yaptığım gibi ) 2 TL'yi dahi vermenize gerek kalmayacaktır. Ve eğer bu sistmei uygulayacaksanız yüksek luanlı şeyleri satın almayın hesabınız gözden geçilirip verildiği için emekleriniz boşa gider.

Reklam sorunu için root atıp ad away kurarsanız bütün sorun çözülür.
Ve Steam cüzdan kodu veriyor mu?
Bir de uygulama hala çalışıyor mu?
@Quewer

Steam cüzdan kodu normal yollarda veriliyor fakat makro veya emülatör kullanırsanız verilmiyor: En son baktığımda uygulamanın çark sistemi değişmişti yani artık çalışmıyor diyebiliriz.

Hocam geçen sene insan doğrulaması istemeye başlamıştı, bayağıdır bakmadım uygulamaya. Çalıştığını sanmıyorum yani, üzgünüm.

Hocam kullandığınız başka sistem var mı bunun gibi sistem güzel çalışıyormuş mining yaptığım zamanlar bunu da açık bırakıp bayağı kasabilirmişim

Hocam kullandığınız başka sistem var mı bunun gibi sistem güzel çalışıyormuş mining yaptığım zamanlar bunu da açık bırakıp bayağı kasabilirmişim
Açıkçası bilmiyorum ancak bu aralar para katlamak için indirime giren 1 TL civarındaki kart düşüren oyunlardan alıyorum 30-40 tane, Idle Daddy ile kartlarını düşürüp satıyorum her seferinde 15-20 TL civarı kâr ediyorum ve kütüphanem de genişlemiş oluyor, tavsiye ederim.

Kart olayından haberim var uzun süredir yapıyorum. Rozetlere falanda girişmiştim bir ara bayağı para yaptım. Ben böyle program bazlı bir şey var mı diye sormuştum teşekkürler.

Rehbere bakabilirsiniz hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Girdim 50k biriktirdim bastım illa görev yap referans kullan diyor nasıl referans kullanırım kullanınca kullanıcı bulunmadı diyor arkadaşımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…