Steam üstünden oyun almak vs Xbox Game Pass

Steam hesabı dizmeyi düşünüyorsan uyguna gördüğün oyunları oradan alırsın.
Oynamak istediğin oyunların çoğu Game Pass'te vardır. Yıllık almanı öneririm.
Yani açıkçası demem o ki ikisini de kullan.

Steam'de yaz indirimine para biriktirip oyun almak mı mantıklı yoksa Xbox Game Pass mi alayım?

Ben İtemsatış'tan her 3 ayda 40TL vererek (20 ye satan da var gerçi onları da alabilirsiniz) Game Pass alıyordum, bu şekilde çok uyguna geliyor ve Steam için de para birikiyor.

İkisini birden yapacak imkan yoksa o zaman bence Game Pass daha mantıklı. Skala geniş ve tek bir oyuna bağlılık olmayacak. Steam'de de zaten genelde aynı oyunlar indirime girer oldu. AC serisi, Tom Clancy serisi, Hitman serisi falan. Eskiden dört gözle beklerdim Steam indirimlerini, cüzdanı bilgisayarın yanında hazır tutardım, artık adam akıllı bakmıyorum bile. (Ama buna rağmen kütüphane oluşturmaya da devam ediyorum tabi) :D

Steam bir az zor be, yani 20TL aldığım oyun şimdi 20$

Ama şunu söyleyebilirim ki game pass'ten fazla oyunum var.

Bu oyun alışkanlıklarınıza göre değişir. Tek oyunu yüzlerce saat oynayacaksanız, Rust gibi mesela. O zaman Steam. Oyunu oynarım 15 saatte bitirir silerim diyorsanız o zaman tabii ki Game Pass.

Bence Xbox üzerinden oyun diz.Uyguna geliyor çok oyun oynamıyorsan store baya uygun.Gempass ultimate kabasakal da 3 aylık 550 tl

Ben İtemsatış'tan her 3 ayda 40TL vererek (20'ye satan da var gerçi onları da alabilirsiniz) game Pass alıyordum, bu şekilde çok uyguna geliyor ve Steam için de para birikiyor.

Kesinlikle almayın ben aldım 3 ayrı satıcıdan ve 2 farklı siteden hesaplar patlayınca geri dönüş sağlamıyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı