Steam üzerinden alınan Ubisoft oyununa Ubisoft Store'dan DLC alınır mı?

Assassin’s Creed'in bir kaç yeni oyununa Steam'den sahibim. DLC'lerini Ubisoft Store'dan aldım. Kısacası oluyor böyle yaptığınızda.

O DLC'li hikayeyi nasıl açacağınıza dair YouTube'da videolar mevcut oradan bakabilirsiniz.

Maalesef iksindende indirdim Ubisoft'dan oyuna girdim eklentielr kısmında DLC görünüyor fakat Steam'den girdiğimde onlar görünmuyor.

Steam'den başlatıyorum.

Oyunu hem Steam üzerinden hem de Ubisoft'dan indirdim resimde görüldüyü gibi Ubisoft üzerinden yükledim ve eklentiler kısmında görünüyor ama Steam'den girdiğimde bunlar yok.
1724016676106.png

Son düzenleme:
Maalesef iksindende indirdim Ubisoft'dan oyuna girdim eklentielr kısmında DLC görünüyor fakat Steam'den girdiğimde onlar görünmuyor.

Oyunu hem Steam üzerinden hem de Ubisoft'dan indirdim resimde görüldüyü gibi Ubisoft üzerinden yükledim ve eklentiler kısmında görünüyor ama Steam'den girdiğimde bunlar yok.
Eki Görüntüle 2288138
Steam'den görünmez hocam DLC'yi Ubisoft Store'den almışssınız bu görünüp görünmemesi sizin oyundaki DLC'yi açamayacağınız anlamına gelmiyor hikayede sorun olmadan devam edebilirsiniz. Siz Steam'den girdiğinde eklentiler bölümünde neden gözükmediğine takılmışssınız ancak devam edebilirsiniz Valhalla'da Steam'den oyna tuşuna bastığınızda sizi Ubisoft Connect'te yönlendirir ve Ubisoft Connect üzerinden açar oyunu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı