Steam üzerinden aynı oyundan 2 tane almak

Katılım
15 Aralık 2014
Mesajlar
24
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar,

Öncelikle konu yeri yanlışsa özür dilerim.

Steam üzerinden bir oyun aldım ve hemen akabinde oyunun bir paket versiyonu vardı onuda aldım (dlc lerden oluşan bir paket sanıyordum lakin dlc lerin yanı sıra oyunun kendiside varmış). Böylelikle ana oyundan 2 tane almış bulunmaktayım. Şuan inmeye devam ediyor 2. oyun karambolde gittimi acaba yoksa bir şekilde bir arkadaşa gönderme şansımı varmı?
 
Eğer oynaya basıp kodu gördüyseniz evet, yapacak bir şey yok.

Ancak eğer depola depola deyip beklemeye aldıysanız takas edebilir, birine gönderebilirsiniz.
 
Envanterini kontrol etmeni öneririm, eğer yok ise ticket atmanı öneririm kayıtlarda oyunu 2 kere aldığın mutlaka görünüyordur, yani peşine düşmen lazım biraz :)
 
Extra Copies - Trading and Gifting - Veri Tabanı - Steam Support
Biraz geç oldu ancak burada belirtilmiş. '' "Left 4 Dead" sahibi olan ve sonrasında "Left 4 Dead + Left 4 Dead 2 Bundle" satın alan kullanıcılar "Left 4 Dead" oyununun fazladan kopyasını alabilecektir. '' Yani daha önceden aldığınız bir oyunu farketmeden (ya da paket ile oyun daha ucuza geliyorsa) alırsa kopyasını saklayabilir.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı