Steam üzerinden FIFA 23 aldım fakat oyun kütüphaneme eklenmedi

eraykcmn

Femtopat
Katılım
8 Aralık 2022
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar, tüm konuları okudum fakat tam olarak aynı sorunu yaşayan kimseyi görmedim.

2 haftadır FIFA 23 almaya çalışıyorum. İlk deneyimimde, Visa ile 430 TL ödeme yaptım param gitti, dekontum vardı ama oyun maalesef kütüphaneme eklenmedi. Ben de işlemi iptal ettim, fakat para çoktan çekilmişti kartımdan. Steam destek taraflarına paranın gelmediğini söyledi banka biz parayı gönderdik dedi. İtiraz dilekçesi oluşturdum ve 10 gündür bir sonuç yok bu olay köşede dursun arkadaşlar.

1 saat önce FIFA indirimi ile tekrar satın aldım ve tahmin edebileceğiniz gibi tekrar aynı şey başıma geldi yine param gitti ve yine oyun yok. Sizce bu sefer satın almayı iptal etmeden beklemeli miyim? Bankayı aradım provizyon numarası verdiler söyleyin bunu Steam'e görürler transferin gerçekleştiğini dediler. Ne yapmam gerek bilmiyorum, eğer yardımcı olabileceğiniz bir şey varsa, öneriniz varsa rica ederim benimle paylaşın, bu konuyu yaşayan arkadaşlar genelde sonucunu yazmamışlar, bu sorun son 2 haftadır 900 1000 liralık bir harcamaya soktuğu için beni bu konuyu halledip gelişmeler hakkında yazmak istiyorum. Teşekkür ederim şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de aynı problem olmuştu. 4 hafta önce oyunu aldım, parayı çektiler fakat oyunu vermediler. Gittim Steam Desteğe yazdım. Olayları yazıp gönderdim. Uzun bir süre geçmeden geri cevap verdiler ve öyle bir konuşma başlatmıştık. Baktım parayı vermiyorlar talebi kapattım. 2 hafta önce kartın uygulamasına baktığımda paranın geldiğini gördüm. Belki sizde de aynı durum olur.
 
Tekrar satın almanız biraz saçma olmuş hocam durum belli zaten
Haklısınız gerçekten, arkadaşlarım cüzdan kodu satın al dediler ben bişey olmaz diye direk aldım hata yaptım..

Steam gibi bir platformdan hiç beklemezdim.
malesef diğer konularda steam çok savunulmuş fakat ben de napayım 2 seferdir parayı veriyorum oyunu alamıyorum..

Desteğe yazmanızda fayda var bende Forza almıştım ve kütüphaneye düşmemişti ama destekten yardım isteyince kütüphaneme geldi oyunum.
Desteğe tekrar yazdım bugün, 2 hafta önceki olay için beklemedeyim günlük kontrol ediyorum. 2. işlem için de steam destek ve kütüphaneyi kontrol ediyorum sürekli.
 
Haklısınız gerçekten, arkadaşlarım cüzdan kodu satın al dediler ben bir şey olmaz diye direk aldım hata yaptım.

Maalesef diğer konularda Steam çok savunulmuş fakat ben de napayım 2 seferdir parayı veriyorum oyunu alamıyorum.

Desteğe tekrar yazdım bugün, 2 hafta önceki olay için beklemedeyim günlük kontrol ediyorum. 2. işlem için de Steam destek ve kütüphaneyi kontrol ediyorum sürekli.

Roma 1 günde fethedilmedi hocam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı