Çözüldü Steam üzerinden Rocket League ve R6 açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayara format attıktan sonra bu olayla karşılaştım. İlk öncelikle Rocket League indirmiştim, indirdikten sonra oynaya bastım oyun açılmadı. Oynaya bastıktan sonra durdur butonu cıkıyor ve 3 5 saniye sonra gene oyna geliyor. Sonra Rainbow yükledim aynı hatayı verdi. Şu anlık bu 2 oyunda sorunum var. Onun dısı CS:GO PUBG vs oynayabiliyorum. Yaptıklarımı anlatayım. Dosyayı doğruladım, Steam indirme önbelleğini sildim, sonra DirectX'i sildim, oyunu silip yükledim düzelmedi. Bunun bir fixi var mı?

Bu linkdeki dosyaları indirip kurun olmaz ise rapor paylaşın;

Çözdüm diskimle alakalı bir sorun ama Steam'da sorun var şöyle anlatayım mesela Steam steamapps te bir oyunun klasörü var mesela ben rocket ligi o D diskine yükledim açılmadı sonra D diski Steam'ın bozuk olarak algıladıgı disk bu arada sonra silip e ye yükledim sildiğim zaman orada klasörü kalıyor bunu Steam algılıyor ama asıl olan e de ama D'deki klasör kaldığı için buga giriyor ve açılmıyor. Neyse çözdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…