Steam ve Discord hesapları insanlara sahte link yolluyor

tarıkeren

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
NVİDİA RTX 4050 - İNTEL CORE İ5 12500H - 16GB RAM
Arkadaşlar merhaba. 1 gün önce Discord'u açtıgımda arkadaşlar kısmında herkese hediye kod vs diye mesaj gönderilmiş ve bugün sabah kalktıgımda ise Steam üzerinden arkadaşlara bu tarz mesajlar gitmiş. Bunları görünce DC ve Steam şifrelerini değiştirdim açık oturumların hepsini sonlandırdım neden böyle oldugu hakkında bir fikrim yok. Bunun sebebi nedir ve çözümü nedir? Bilen yazabilirse çok mutlu olurum.

resim_2024-08-27_173517278.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. 1 gün önce Discord'u açtıgımda arkadaşlar kısmında herkese hediye kod vs diye mesaj gönderilmiş ve bugün sabah kalktıgımda ise Steam üzerinden arkadaşlara bu tarz mesajlar gitmiş. Bunları görünce DC ve Steam şifrelerini değiştirdim açık oturumların hepsini sonlandırdım neden böyle oldugu hakkında bir fikrim yok. Bunun sebebi nedir ve çözümü nedir? Bilen yazabilirse çok mutlu olurum.

Eki Görüntüle 2295605
indirdiğiniz bir uygulamadan olmalı.

Benimde başıma gelmişti, bir tür zincirleme saldırı yapıyorlar bu şekilde. Şifreleri değiştirip oturumları sonlandırdıysanız bir sıkıntı olmaz.

Eki Görüntüle 2295605

"commninty" güzelmiş, dikkat etmeyene yedirirler.

Benimde başıma gelmişti, bir tür zincirleme saldırı yapıyorlar bu şekilde. Şifreleri değiştirip oturumları sonlandırdıysanız bir sıkıntı olmaz.
1 gün aralıkla discord ve steam üzerinden oldu ikisininde şifreleri değiştim ve ek korumalar da aktif zaten.

Korsan yazılım veya oyun hilesi indirdiniz mi?
Hayır herhangi bi korsan veya oyun hilesi indirmedim. Zaten 1 hafta önce bilgisayara temiz kurulum yaptım harici disk ile bilgisayarımda 2-3 tane oynadıgım oyunum var onun dışında internet üzerinden birşey indirmedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı