Yanlışlıkla sahte Discord Nitro linkine tıklamak

Adamı korkutma. Bir şey olmaz.

Dostum gercekleri soyluyorum aynı zamanda RAT trojanları linke tıkladıgın an girer diger virüsler gibi dosya ile bulasmaz ve genelde link e tıkladıgn an RAT yersin zaten RAT trojanını virüs olarak bile degerlendiremeyiz direk hacklenmekte diyebiliriz ozetle RAT trojanları zaten linke tıklamak ile bulaşır. Ancak yine emin olmadan bir harekete kalkışmayın.

Link tıklandığında bulaşabilen bir şeyin JavaScript kodunda bir açık bulması ve uzaktan kod çalıştırması veya çerezleri çalması lazım her türlü zor özel bir hedef değilsen zaten böyle açıklar hep oluyor Chromium tabanlı tarayıcılarda bu ay onlarca uzaktan kod çalıştırma açığı kapatıldı mesela.

Dostum gercekleri soyluyorum aynı zamanda RAT trojanları linke tıkladıgın an girer diger virüsler gibi dosya ile bulasmaz ve genelde link e tıkladıgn an RAT yersin zaten RAT trojanını virüs olarak bile degerlendiremeyiz direk hacklenmekte diyebiliriz ozetle RAT trojanları zaten linke tıklamak ile bulaşır. Ancak yine emin olmadan bir harekete kalkışmayın.

Kanka MBAM taraması yaptım modemi resetledim Brave kullanıyorum uBlock Origin'de var 3. taraf çerezler engelli daha ne yapayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı