Geçen hafta altını çizerek söylüyorum hile yapmadığım halde CS:GO'dan ban yedim. Ben de bunun üzerine Steam destek ile iletişime geçtim fakat hiçbir şey yapmıyorlar. Gidin oyunumu izleyin hile yapmadığımı göreceksiniz falan diyorum aynı şeyleri söyleyip beni geçiştiriyorlar. Sonra dün yazdım bu sefer de beni engellemişler 13 Ekim'e kadar yazı yazamazmışım. Fakat bugün ayın 15'i ve ben hala yazamıyorum.
VAC ise geri açılma ihtimali yok diyebiliriz, Overwatch ban ise ticket atarsınız Steam'e incelerler hile değilseniz açarlar banı tabii hile yapmadıysanız.
Söylediğimi yediremeyen 1-2 şahıs kızgın emoji atmış. Hileciyi savunacak kadar düşmeyin yahu. Çevremde şu lanet olası oyunu oynayan bir sürü kişi var. Bir kere bile haksız ban yediklerini görmedim. Çevremdeki ban yiyen şahısların ise köküne kadar hile kullandığını biliyorum.
Hocam bakın haksız ban diye bir şey var. Hiçbir oyun ban sistemi mükemmel değil. Olabilir yani herkesi kendiniz sanmayın. Bende ban yedim ama herhangi bir hata yapmadan. Bizzat bildiğim 2 tane arkadadaşım sebepsiz ban yediler. 36 saatlik parayla almış bir adam CS:GO'yu nasıl hile açsın aga. Ben parama kıyacak adam değilim. Bu yüzden önyargınızı kırın abi.
Söylediğimi yediremeyen 1-2 şahıs kızgın emoji atmış. Hileciyi savunacak kadar düşmeyin yahu. Çevremde şu lanet olası oyunu oynayan bir sürü kişi var. Bir kere bile haksız ban yediklerini görmedim. Çevremdeki ban yiyen şahısların ise köküne kadar hile kullandığını biliyorum.
Hile kullanmadığı halde ban yiyen insanlar da var. Yeni hesap konusunda ise arkadaş belki kendi profilini kasmak istiyor? Tek bir hesabı olsun istiyor.
Hocam bakın haksız ban diye bir şey var. Hiçbir oyun ban sistemi mükemmel değil. Olabilir yani herkesi kendiniz sanmayın. Bende ban yedim ama herhangi bir hata yapmadan. Bizzat bildiğim 2 tane arkadadaşım sebepsiz ban yediler. 36 saatlik parayla almış bir adam CS:GO'yu nasıl hile açsın aga. Ben parama kıyacak adam değilim. Bu yüzden önyargınızı kırın abi.
Hile kullanmadığı halde ban yiyen insanlar da var. Yeni hesap konusunda ise arkadaş belki kendi profilini kasmak istiyor? Tek bir hesabı olsun istiyor.
Konu sahibine yardım edecekseniz edin, etmeyecekseniz de boş mesaj atmayın. Linçlemeyin hemen. Kahin misin de biliyorsun hile kullandığını? Kanıtla o zaman bana çok biliyorsan. Konu sahibi arkadaş, Vac mı yediniz Overwatch mı?