Steam ve haksız banları

mustafa kkkkk

Centipat
Geçen hafta altını çizerek söylüyorum hile yapmadığım halde CS:GO'dan ban yedim. Ben de bunun üzerine Steam destek ile iletişime geçtim fakat hiçbir şey yapmıyorlar. Gidin oyunumu izleyin hile yapmadığımı göreceksiniz falan diyorum aynı şeyleri söyleyip beni geçiştiriyorlar. Sonra dün yazdım bu sefer de beni engellemişler 13 Ekim'e kadar yazı yazamazmışım. Fakat bugün ayın 15'i ve ben hala yazamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Söylediğimi yediremeyen 1-2 şahıs kızgın emoji atmış. Hileciyi savunacak kadar düşmeyin yahu. Çevremde şu lanet olası oyunu oynayan bir sürü kişi var. Bir kere bile haksız ban yediklerini görmedim. Çevremdeki ban yiyen şahısların ise köküne kadar hile kullandığını biliyorum.

Oyun zaten bedava. Yeni hesap açın oynayın.

Artı -2 Eksi
@WinTime kızgın atma nedenini bir söylesene?

Hocam bakın haksız ban diye bir şey var. Hiçbir oyun ban sistemi mükemmel değil. Olabilir yani herkesi kendiniz sanmayın. Bende ban yedim ama herhangi bir hata yapmadan. Bizzat bildiğim 2 tane arkadadaşım sebepsiz ban yediler. 36 saatlik parayla almış bir adam CS:GO'yu nasıl hile açsın aga. Ben parama kıyacak adam değilim. Bu yüzden önyargınızı kırın abi.

Artı -1 Eksi
Söylediğimi yediremeyen 1-2 şahıs kızgın emoji atmış. Hileciyi savunacak kadar düşmeyin yahu. Çevremde şu lanet olası oyunu oynayan bir sürü kişi var. Bir kere bile haksız ban yediklerini görmedim. Çevremdeki ban yiyen şahısların ise köküne kadar hile kullandığını biliyorum.

Oyun zaten bedava. Yeni hesap açın oynayın.

Hile kullanmadığı halde ban yiyen insanlar da var. Yeni hesap konusunda ise arkadaş belki kendi profilini kasmak istiyor? Tek bir hesabı olsun istiyor.

Hocam bakın haksız ban diye bir şey var. Hiçbir oyun ban sistemi mükemmel değil. Olabilir yani herkesi kendiniz sanmayın. Bende ban yedim ama herhangi bir hata yapmadan. Bizzat bildiğim 2 tane arkadadaşım sebepsiz ban yediler. 36 saatlik parayla almış bir adam CS:GO'yu nasıl hile açsın aga. Ben parama kıyacak adam değilim. Bu yüzden önyargınızı kırın abi.

Herkesi kendimiz sanmak? Ön yargı falan yok. Madem hile değil neden Steam destek geri dönüş yapmıyor. Asıl siz yapmayın şunu.

Artı -4 Eksi
Hile kullanmadığı halde ban yiyen insanlar da var. Yeni hesap konusunda ise arkadaş belki kendi profilini kasmak istiyor? Tek bir hesabı olsun istiyor.
Savunma da hazır. Neymiş efendim hile kullanmayıp ban yiyen insanlar varmış. Hilecinin halinden hileciler anlıyor işte. Tertemiz oynayın görelim.

Artı -3 Eksi
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı