Steam versiyon Metro 2033 Redux için Türkçe yama tavsiyesi

Yorumlarda çeviri rezalet yaziyorlar bu güncellenmiş halimi bilginiz var midir?

Yorumlardaki o süper zekalı arkadaşlar yüzünden bugün oyun çeviri yok.

Size ücretsiz Türkçe yama sunuyorlar ( yüz binlerce kelimeyi çevirip+ yerelleştiriyorlar)
Teşekkür etmek
yerine yok bu olmamış yok şurada hata var sanki yama yapanlar sizin hizmetçiniz.

Kısaca bu kafadaki insanları dikkate almayınız yukarıda yazdıklarım size değildir.

Yorumlardaki o süper zekalı arkadaşlar yüzünden bugün oyun çeviri yok.

Size ücretsiz Türkçe yama sunuyorlar ( yüz binlerce kelimeyi çevirip+ yerelleştiriyorlar)
Teşekkür etmek
yerine yok bu olmamış yok şurada hata var sanki yama yapanlar sizin hizmetçiniz.

Kısaca bu kafadaki insanları dikkate almayınız yukarıda yazdıklarım size değildir.
Kötüye kötü demek lazım, google çeviri kullanıp ben oyun 'yerelleştirdim' demekle olmuyor. Geçmişteki yamalarda çok fazla bu tarz durum var, makine çevirisi yapıyorsan belirtmen gerekiyor.

Kötüye kötü demek lazım, Google çeviri kullanıp ben oyun 'yerelleştirdim' demekle olmuyor. Geçmişteki yamalarda çok fazla bu tarz durum var, makine çevirisi yapıyorsan belirtmen gerekiyor.

Sözüm genele makine çeviri kullananlara değil ki belirtmekde zorunda değil makine çeviride olsa bunun için uğraşıyor teşekkür etmek yerine kötü bu demek saçma mesale Anonymous Çeviri ücretli yama satıyor orada bir sıkıntı çıkarsa söyle parasını vermişsin hakkın.

Makine çevirisi yapıp ben el çevirisi yaptım diyen kişilere söylemekte haklısınız.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı