Steam vs Epic Games

atogrimers

Hectopat
Yer
Adana, Gürselpaşa
Daha fazla  
Arkadaşlar yanlış anlamayın anket yapmak için sormuyorum, bu ikisinden birini kullanmak için hangisini önerirsiniz? Hangi platform daha fazla indirim yapıyor ve hangisinin oyunları daha popüler? Bilgisayarım çok iyi değil ikisini kullanamıyorum kullansam da kasıyor biraz.

Steam dolara geçtikten sonra biraz popülerliğini yitirdi, zamanında oyun almadıysanız dolarla alıyorsunuz şimdi. Epic'te bazı oyunlarda fiyatlandırmalar TL bazında ama dolara göre, FC 24 2000 TL oldu en son galiba. Yani ikisi de birbirinden beter şu an.

Ama muhtemelen Steam daha popülerdir hâlâ köklü olduğu için.

Arkadaşlar yanlış anlamayın anket yapmak için sormuyorum, bu ikisinden birini kullanmak için hangisini önerirsiniz? Hangi platform daha fazla indirim yapıyor ve hangisinin oyunları daha popüler? Bilgisayarım çok iyi değil ikisini kullanamıyorum kullansam da kasıyor biraz.

İmparatoru tercih edin Steam artık kalbimizde yaşıyor.

Oyun satın almak için ikisinide tercih edeceğimi sanmıyorum. Kutulu oyun anca düşünürüm bu saatten sonra.

Arayüzü, sistemi, optimizasyonu vs. steam kat kat daha iyi. Epic Games sadece oyunu orijinal olarak alıp oynamalık bir platform. Bu Epic Games kötü demek değildir. Epic Games'ten aldığım birçok oyun var. Steam'deki malum son olaylardan sonra Epic Games'e yönelmek daha mantıklı.

Şu anda Epic daha fazla indirim sunuyor ve bedava oyun veriyor. Steam ise çok daha geniş oyun yelpazesine sahip. Şahsen fiyatları aynı da olsa dolarla oyun almak hoşuma gitmiyor Epic dolara geçene kadar şu anlık 1 numara benim gözümde.

Oyun fiyatları Epic'te Steam'e göre çok çok daha uygun ama yavaş yavaş Epic'te de zamlar (özellikle büyük oyunlarda) başladı o yüzden oyun almayı planlıyorsunuz almayı düşündüğünüz oyunları bir an önce belirleyin ve halen 100 TL altında bulunabilen bağımsız yapımcılara ait oyunları özellikle Epic'ten alın.

Oyun çeşitliliği, topluluk, atölye, stabil çalışma, profil özellikleri, arkadaş sistemi ve her türlü şey için Steam.
Fiyat için Epic Games. 🎈

Steam dolara geçtikten sonra biraz popülerliğini yitirdi, zamanında oyun almadıysanız dolarla alıyorsunuz şimdi. Epic'te bazı oyunlarda fiyatlandırmalar TL bazında ama dolara göre, FC 24 2000 TL oldu en son galiba. Yani ikisi de birbirinden beter şu an.

Ama muhtemelen Steam daha popülerdir hâlâ köklü olduğu için.
Bunu direkt sadece türkiye için konuşuyorsak evet. Fakat global düşünülünce popülerliği azalmadı ki? Türkiye'de dolara geçti diye Steam'in kaybı olmadı. Adamlar zaten kazanamıyordu, TL'nin de iyice batması sonucu dolara geçince, biz oyun alamamaya başladık adamlar yine kazanamıyor :D Değişen bir şey yok.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı